Juriu Splash! Iata cine le noteaza sariturile in apa vedetelor sezonul acesta!

Juriu Splash! Afla cine sunt cei care le vor nota sariturile in apa vedetelor, sezonul acesta, in cadrul show-ului “Splash! Vedete la apa”, care va incepe in curand la Antena 1!

Juriu Splash! Antena 1 se pregateste de difuzarea unui nou sezon al show-ului “Splash! Vedete la apa”, iar Ozana Barabancea, Cosmin Selesi si Catalin Preda vor reveni in postura de jurati ai emisiunii. Cei trei vor juriza sariturile in apa pe care 40 de vedete din muzica, teatru, sport si televiziune le-au pregatit, in incercarea lor de a-si depasi limitele.

Juriu Splash – Cosmin Selesi, Ozana Barabancea si Catalin Preda

juriu-splash2

Juriu Splash – Cosmin Selesi, Ozana Barabancea si Catalin Preda

“Este un sezon bun. Deja am remarcat cativa concurenti cu potential, care mi-as dori sa ajunga in finala. Toata lumea are aici o energie buna si de asta se vor convinge si telespectatorii. In concurs, voi puncta partea tehnica, dar voi tine cont si de atitudinea, energia, sportivitatea fiecaruia, in concurs”, spune Catalin Preda, multiplu campion national si international la sarituri in apa.

juriu-splash3

“Imi place mult acest show si postura de jurat pe care o am in aceasta emisiune. Deja ma bucur de asta in fiecare vara si iau toata aceasta perioada de filmări de la Bacau ca pe o vacanta. Imi plac mult echipa si colegii si ma bucur de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei. In concurs, punctez curajul si evolutia participantilor si incerc sa fiu cat mai drept si obiectiv”, adauga Cosmin Selesi.

juriu-splash4

“Este un sezon extraordinar, in care telespectatorii vor descoperi vedetele dezbracate si la propriu, si la figurat. Eu punctez fiecare saritura in apa, din punct de vedere artistic. Imi place sa urmaresc atitudinea concurentilor, din momentul in care se aseaza la canapea si pana la saritura in apa. Cei mai multi dintre ei sunt foarte speriati la platforma, inainte de saritura, si relaxati si zambitori dupa ce ies din apa”, spune si Ozana Barabancea.

Filmarile pentru „Splash! Vedete la apa” au inceput deja si se desfasoara la Bazinul Olimpic dinBacau. Cei 40 de concurenti sunt antrenati de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu si Bogdan “Bobo” Ionita, multipli campioni nationali si internationali la sarituri in apa.

Adauga un comentariu

*