Horoscopul saptamanii 4-10 mai 2015

Berbec

S-ar putea să te simți lipsit de energie la începutul săptămânii, așa că ai grijă cât efort depui pentru ceilalți. Nu vrei primi pe cât oferi. Ai mare grijă la modul în care îți administrezi banii. Gelozia și posesivitatea îți afectează din plin viața de cuplu. Ar trebui să îi acorzi mai multă atenție partenerului.

Taur

Nu înțelegi ce vrea partenerul de viață de la tine, așa că trăiești într-o mare incertitudine. Vei colabora bine cu colegii și superiorii și vei avea încredere în instinctul lor. Nu acorda atenție vorbelor și bârfelor și încearcă să fii mai activ spre finalul săptămânii.

Gemeni

Este momentul perfect să începi o cură de slăbire sau una de detoxifiere. Purifică-ți organismul și concentrează-te asupra sănătății tale. Există tensiuni între tine și colegii tăi și ai face bine să le dai de capăt săptămâna aceasta. Vei clarifica neînțelegerile care apar între tine și membrii familiei, deși te deranjează mult vorbele care vin din partea lor.

Rac

De marți până joi Luna se află în casa sănătății. Asta înseamnă că riscul unor infecții virale crește. Ar trebui să te păzești mai mult. Vei aloca un buget mai mare pasiunilor tale, iar asta îți va prinde foarte bine. Vei avea parte de un eveniment semnificativ pe plan sentimental. Ai grijă cum reacționezi!

Leu

Această săptămână este dedicată nostalgiei și amintirilor din copilărie. Cu toate acestea trebuie să rămâi în prezent și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Ai grijă cum gestionezi situația financiară, căci ești predispus la cheltuieli inutile. Chiar dacă te-ai împăcat cu cei dragi, ai tendința de a le readuce în prim plan greșelile.

Fecioară

Evită să acorzi atenție zvonurilor și bârfelor căci asta îți poate pune în pericol sănătatea.Nici răzbunarea nu este cea mai bună soluție. Vei comunica mai mult cu cei din jur și îți vor fi testate abilități profesionale. Este foarte important să îți păstrezi răbdarea.

Balanță

Ai grijăla cum îți dozezi energia și fii mai relaxat. Pe partea financiară lucrurile stau extrem de bine și ai toate șansele de căștig în această sătpămână. Diferențele de opinie pot crea tensiuni între tine și partenerul de viață, însă cu puțin tact vei reuși să stabilizezi lucrurile.

 Scorpion

Săptămâna aceasta etse favorabilă pentru dezvoltarea profesională. Poți participa la tot felul de cursuri și ateliere care te vor ajuta în carieră. Vei fi obligat să lucrezi în echipă, ceea ce ți se va părea foarte solicitant. Dozează-ți bine energia! Fii mai sincer și spune tot ce simți celor dragi.

Săgetător

Acordă mai multă atenție sufletului tău și încearcă să descoperi care sunt problemele care te macină cu adevărat. Vor apărea tensiuni între tine și colegii de muncă, însă cu răbdare și sinceritate le vei rezolva. Săptmâna aceasta îți vei aminti de o dragoste de mult uitată, iar acest lucru te va afecta mai mult decât crezi.

Capricorn

Organismul tău trece prin mai multe schimbări și ar trebui să el acorzi atenție, mai ales spre mijlocul săptămânii. Vei face progrese pe plan financiar și vei pune la cale proiecte pe termen lung care vor avea succes. Viața ta socială va fi mult mai acitvă în aceste zile.

Vărsător

Te simți mult mai sensibil la tot ce se întâmplă în jur. Asumă-ți tot ce se întâmplă și fii mai responsabil. Vei colabpra bine cu colegii, însă trebuie să te concentrezi mai mult. Lucrează mai mult la relațiile cu familia ta.

Pești

Ia aminte la lecțiile pe care ți le oferă viața și acordă atenție felului în care ceilalți se poartă cu tine. Vei avea oportunitatea să afli mai multe trucuri profesionale și vei primi sfaturi de la superiori. Te vei apropia de persoane plecate departe și vei avea parte de surprize din partea lor.

Adauga un comentariu

*