Sarbatoare in familia regala! Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a nascut o fetita!

Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine au devenit părinți pentru a doua oară la data de 2 mai, când la Spitalul Saint Mary din Londra s-a născut fetița lor cu o greutate de 3,71 kg.
Atât fetița cât și ducesa de Cambridge se simt foarte bine, iar prințul William a asistat la naștere, potrivit contului de Twitter al Palatului Kensington.
0502-sub-kate-baby-twitter-4
‘Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Prințul Harry și membrii celor două familii au fost informați’, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, scrie DPA.

Vestea nașterii prințesei a fost întâmpinată cu o explozie de bucurie în fața spitalului Saint Mary din vestul Londrei, unde încă de la primele ore ale dimineții se aflau numeroși jurnaliști de la diferite trusturi de presă din întreaga lume, dar și cetățeni britanici care au stat în corturi în ultimele săptămâni pentru a fi prezenți în ziua nașterii celui de-al patrulea succesor la tronul Marii Britanii.
Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine și-au făcut pentru scurt timp apariția împreună cu fetița lor, născută cu doar câteva ore mai devreme, pentru o scurtă ședință foto sâmbătă seara în fața sutelor de jurnaliști adunați în fața maternității.

Sursa:agerpres.ro

Adauga un comentariu

*