Destinatii de vacanta perfecte pentru primavara!

De la cea mai mare gradina de flori din Olanda si pana la Ciresii proaspat infloriti din Japonia sau campurile de maci din Santorini (Grecia), iata care sunt destinatiile de vacanta pe care trebuie sa le ai in vedere primavara asta!

destinatii-de-vacanta

Primavara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri din an! Momentul in care intreaga natura revine la viata dupa o iarna lunga si friguroasa, temperaturile cresc, iar hainutele lejere le iau locul celor groase! Pare momentul perfect pentro o vacanta! Sau cel putin o mini-vacanta! Cateva zile departe de agitatia vietii de zi cu zi! Iata cateva destinatii de vacanta perfecte pentru primavara!

destinatii-de-vacanta1

Lisse (Olanda)

Intinzandu-se pe aproximativ 80 de acri, Keukenhof este una dintre cele mai mari gradini de flori din lume. Mai bine de 7 milioane de bulbi sunt plantati anual aici, dand nastere unei explozii de culoare.

destinatii-de-vacanta2

Mount Vernon (Washington)

Ascunsa undeva intre Seattle si Bellingham, in statul Washington, si inconjurata de Puget Sound si Cascade Mountains, Valea Skagit gazduieste superbe campuri de lalele, ce se intend cat vezi cu ochii. In fiecare an, pe Muntele Vernon se organizeaza un festival ce sarbatoreste venirea primaverii si inflorirea lalelelor.

destinatii-de-vacanta3

Mount Fuji (Japonia)

Florile de cires sunt absolute superbe si reprezinta primavara! Muntele Fuji din Japonia este locul ideal pentru a admira ciresii proaspat infloriti si pentru a le adulmeca mirosul imbatator.

destinatii-de-vacanta4

Washington

Este o locatie cunoscuta pentru celebrarea primaverii! Ciresii sunt aici la ei acasa, iar frumusetea florilor si mirosul lor cu greu ar putea fi descrise in cuvinte. In plus, nu uitati de Festivalul Infloririi Ciresilor, organizat aici an de an.

destinatii-de-vacanta5

Santorini (Grecia)

De parca arhitectura antica, peisajele superbe si plajele cu aer exotic nu ar fi un motiv destul de intemeiat pentru a vizita Grecia, afla ca la Santorini vei gasi campuri intregi de maci infloriti.

destinatii-de-vacanta6

Lancaster (California)

Macii californieni cresc salbatici peste tot prin Golden State, transformand peisajul intr-unul perfect pentru primavara. Lancaster este destinatia pe care nu trebuie sa o ratezi, intrucat aici se organizeaza, in fiecare aprilie, Festivalul Californian al Macilor.

destinatii-de-vacanta7

L’Hay-les-Roses (Franta)

Aflata in sudul Parisului, cea mai mare gradina de trandafiri din Franta este La Roseraie du Val-de-Mame.

destinatii-de-vacanta8

Portland, Oregon

Din aprilie pana in octombrie, International Rose Test Garden din Washington Park (Portland), este plina cu mai bine de 7000 de trandafiri frumos mirositori.

 

 

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*