Ce au facut pompierii intr-o zi

In echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Mioriţei, pentru a transporta o persoană supraponderală, în vârstă de 77 ani. Pacienta a fost transportată de către pompierii militari din locuința acesteia până la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean Bacău, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la spital.

Deblocare ușă acces

Miercuri, 11 martie a.c., la ora 16.35, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în municipiul Oneşti, strada Radu Rosetti, pentru deblocarea uşii de acces în locuinţa unei femei, în vârstă de 75 de ani. Accesul în locuinţă s-a realizat prin forţarea uşii de la intrare. Proprietara a fost găsită în casă, imobilizată la pat.

Incendiu autoutilitară

Joi, 12 martie 2015, la ora 01.07, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada 22 Decembrie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară transport marfă, aparţinând unei societăți comerciale.Incendiul a fost lichidat, la ora 01.30.În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric, a ars autoutilitara în proporţie de 50% şi a fost afectată prelata unei alte autoutilitare parcată în apropiere.

Activitatea echipajelor SMURD

În perioada 11.03.2015, ora 07.00 – 12.03.2015, ora 07.00, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au avut 10 intervenţii de acordare a primului ajutor calificat şi de transport al pacienţilor la unităţile de primiri urgenţe din judeţ, astfel: SMURD Bacău – 3 intervenții în municipiul Bacău și câte o intervenție în comunele Pânceşti, Parava și Nicolae Bălcescu; SMURD Onești – o intervenție în municipiul Onești și câte o intervenție în comunele Ştefan cel Mare și Livezi; SMURD Comănești – o intervenție în comuna Ghimeş Făget.

Adauga un comentariu

*