Nu primiți în locuință persoane necunoscute!

Polițiștii au extins cercetările cu privire la infracțiunea de furt comisă în dauna unei femei de 78 de ani din comuna Filipești, în luna ianuarie. Din cercetări a rezultat că în luna ianuarie la locuința părții vătămate s-au prezentat doi barbati, sub pretexul că i-au adus ajutoare. I-au solicitat celei în cauză să schimbe o bancnotă de 200 de lei, iar la plecare, profitând de neatenția părții vătămate i-ar fi sustras suma de 1700 de lei. La scurt timp de la sesizare polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Neamț, bănuit de comiterea faptei iar la data de 5 martie s-a stabilit participarea unui alt bărbat de 40 de ani, din județul Iași la săvârșirea infracțiunii. Suma de bani sustrasă a fost recuperată și restituită părții vătămate. Cercetările continuă în vedrea stabilirii intregii activități infracționale a celor doi bănuiți.

Pentru a nu deveni victima acestei categorii de infractori, poliţia vă recomandă

Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dvs. sau pe care le introduceţi in casa!

Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia de serviciu şi notaţi datele de pe document!

Verificaţi cu atenţie persoanele care sună la uşă sub pretextul unor reparaţii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră!

Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi, sau orice alte persoane necunoscute!

Adauga un comentariu

*