Patru incendii intr-o zi

Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Tisei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 75 de ani. La sosirea pompierilor militari la fața locului s-a constatat că au fost afectate de incendiu o casă de locuit – construcţie din zidărie cu acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă şi carton asfaltat, precum şi două anexe din lemn, cu destinaţia bucătărie de vară şi magazie.În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit produs la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător, au ars circa 150 mp acoperiş casă de locuit, cele două anexe din lemn, precum şi aparatură electrocasnică şi bunuri textile şi de mobilier.La locul producerii incendiului s-a deplasat şi echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Ciprian Porumbescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 65 de ani. Construcţia este din chirpici cu acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă.În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă modul greşit de aprindere a focului din sobă, au ars aparatură electrocasnică şi bunuri textile şi de mobilier din interiorul locuinţei.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, Calea Moldovei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 40 ani. Construcţia are pereţii din zidărie şi cu acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Incendiul a fost lichidat, la ora 22.47. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile, au ars aproximativ 2 mp astereală din lemn.

Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti a intervenit în comuna Asău, sat Lunca Asău, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 45 ani. Construcţia are pereţii din lemn şi cu acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din ţiglă. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă neprotejarea termică a unui burlan metalic faţă de materiale combustibile, au ars aproximativ 2 ml grindă din lemn şi circa 1 mp perete din lemn şi s-a degradat astereala acoperişului pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Asău.La locul producerii incendiului s-a deplasat şi echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti, fără a fi necesară intervenţia acestuia.

 

 

 

Adauga un comentariu

*