Dacia prezintă în martie versiuni aniversare ale tuturor modelelor produse sub marca românească

companycars_3b-640x248Dacia va prezenta versiuni aniversare în ediţie limitată ale tuturor modelelor produse sub marca românească, cu excepţia Dokker Van, la salonul auto de la Geneva din martie, pentru a celebra zece ani de la relansarea brandului, a anunţat miercuri grupul francez Renault, de care aparţine Dacia.

Modelele aniversare ale Dacia Sandero, Duster, Lodgy, Dokker, Logan şi Logan MCV vor fi echipate cu o versiune îmbunătăţită a sistemului multimedia şi de navigare Dacia MEDIA NAV Evolution.

Sistemul include un ecran tactil mai mare, conectivitate prin USB şi Bluetooth, pune la dispoziţia utilizatorilor mai multe funcţii, inclusiv alerte pentru siguranţa în trafic, şi poate fi conectat la smartphone.

De asemenea, clienţii vor putea alege ca modele disponibile în ediţie limitată să fie vopsite în culoarea albastru, considerată ca fiind tradiţional asociată cu marca Dacia, se arată într-un comunicat al Renault.

Versiunile aniversare pot fi dotate cu orice motor disponibil în gama Dacia şi au o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*