Horoscopul saptamanii 16-22 februarie 2015

macheta_horoscop_794x496_66823100BERBEC
Elementul surpriza domina acest interval ce debuteaza fara a anunta schimbarile importante de marti. Dorinta de putere si de actiune ii imping sa se poarte cum nu au mai facut-o niciodata pana acum. Isi vor asuma miercuri numeroase sarcini iesite din comun, neavand experienta mai deloc. Neintelegerile parteneriale vor disparea la mijlocul intervalului, numai ca foarte greu veti mai stabili o relatie afectiva de lunga durata, din cauza pesimismului care va marcheaza toate reactiile. Cei tineri insa se indragostesc vineri fara speranta. In cazul nativelor, situatia financiara se „limpezeste” cat de cat de abia in week-end.

TAUR
Intampinati atatea opozitii in tot ce doriti sa faceti, incat, daca nu ar fi incapatanarea dvs. nativa, ati fi renuntat de mult. Colegii va descurajeaza prin neimplicare, iar persoana iubita considera joi ca va cheltuiti energia vitala in zadar si ar fi mai bine sa va concentrati numai asupra relatiei dintre voi. Banii si sanatatea sunt pe sponci! De miercuri, va implicati in reorganizarea locului de munca si le mai dati o lectie celor din anturajul profesional. Cei care au copii se bucura joi pentru rezultatele lor bune. Nativele sunt foarte ingenioase si din ce in ce mai pragmatice.

GEMENI
Formele de cooperare care li se propun acestor nativi inca de marti ii dezavantajeaza, asa ca vor trebui sa ia decizii prin care sa se excluda dintr-o serie de activitati. Va dedicati intru totul activitatii profesionale si sunteti apreciati de colegi pentru originalitate si inspiratie. Mamele uita ca au copii, sotiile, de familie, iar nativii nu mai ajung pe acasa. Indiferent de ce cred cei din jur, toti nativii vor continua sa faca eforturi maxime, realizand ca sansele de acum nu au cum sa dureze o viata intreaga. Nativele sunt preocupate de recuperarea unor fonduri importante.

RAC
Cei mai multi nativi vor fi obligati sa faca drumuri lungi in interes de serviciu. Unii nici nu vor mai sti cum arata propria casa, altii se intreaba de ce au pierdut atat timp si bani ca sa o renoveze. Toti au tendinta sa faca economii, dar nu uita sa se distreze. Majoritatea se indragostesc, iar perioada este propice pentru conceperea de urmasi. Pot sa suporte miercuri accidentari, dar numai cei ce „manipuleaza” masini. Miercuri si joi, vor suporta financiar spitalizarea unor rude sarace sau care nu se descurca singure. Nativele se decid in sfarsit sa faca economii.

LEU
Acesti nativi nu vorbesc decat cu membrii familiei lor, dar nici cu acestia pentru a le cere parerea, ci doar pentru a le comunica ce au decis in privinta autoturismului propriu ori a locuintei. Foarte pretentiosi cu persoana iubita, o „exploateaza” sexual la maximum, fara a o considera insa persoana cea mai de pret din viata lor. Joi, bani putini. Se asociaza de vineri cu nativi ce promit multe si chiar le realizeaza, dar cu ajutorul unor specialisti. Apare un lant de defectiuni la locul de munca, exact atunci cand lipsesc nativele si nu pot rezolva nimic.

FECIOARA

Unii nativi stabilesc cu persoana iubita, in acest interval, relatii amicale, iar altii se indragostesc din senin de cineva din anturaj. Toti nativii vorbesc mult, isi fac prieteni si isi barfesc cu placere rudele apropiate. Nu sunt multumiti de situatia lor financiara si pe buna dreptate, dar pentru moment muncesc mult pentru bani foarte putini. Ii deranjeaza comportamentul sefilor si colegilor. Vor regreta intregul interval ca au acceptat postul in care se afla acum, dar familia le va aduce aminte de lipsa de fonduri. Nativele descopera sambata ca cei pe care i-au considerat prieteni de o viata le-au provocat numai necazuri in ultimul timp.

BALANTA
Sunteti in continuare aproape socati de cate sanse financiare apar, tocmai acum cand nu aveti ori timp suficient, ori o stare de sanatate perfecta. Parca nu va puteti bucura pe deplin, parca mai lipseste totusi ceva. Cei foarte tineri traiesc povesti de dragoste frumoase, ce incep romantic si se termina brusc, fara speranta de impacare in viitor. Miercuri, o criza de orgoliu si o mare dorinta de emancipare. Se manifesta vineri o adevarata obsesie in privinta recuperarii pierderilor financiare. Nativele sunt avantajate vineri pentru ca nu se sperie de obstacole.

SCORPION
Senzuali si energici, isi exprima marti sentimentele fara oprelisti, dovedind tarie de caracter si o vointa fantastica. Exista pericolul de a se indragosti la prima vedere de cine nu trebuie si sa intre in conflict cu propria familie. Situatia financiara este buna, insa isi doresc si luna de pe cer, asa ca fondurile se dovedesc inca  insuficiente. Vi se reproseaza fapte pe nedrept si va lasati prada maniei, mai ales ca vi se pretinde sa va cereti scuze. Persoanele din anturaj ce considera ca va pot manipula vor avea o surpriza miercuri, cand ii veti pedepsi cu onestitate, fara exagerari. Nativele au preocupari financiare demne de un expert contabil.

SAGETATOR
Adversarii formeaza mici „bisericute” si incearca sa va discrediteze in fata prietenilor dvs. Vor lua marti o lectie de viata foarte dura, insa oricum nu se vor mai simti in siguranta. Unii nativi sufera din cauza unor disfunctii hormonale, altii doar din cauza problemelor unor persoane dragi. Nici situatia dv. financiara nu este chiar de invidiat. Orice ambiguitate ce se refera la locuinta se va dovedi un factor de risc. Reaparitia unor protectori se va manifesta prin preluarea de catre anturaj a unei mari parti din ocupatiile nativilor. In week-end, toate evenimentele le iau prin surprindere pe native.

CAPRICORN
Situatia financiara este din ce in ce mai buna, insa aveti si multe impozite si taxe de achitat, asa ca sunteti invidiat degeaba. Prietenii ori rudele nu va lasa in pace si va stau pe cap de obicei pana noaptea tarziu. Celibatarii apeleaza la specialisti pentru a scapa de grijile organizarii evenimentului mult asteptat mai ales de persoana iubita. Se vor rupe de tot ceea ce le-a incurcat pana acum destinul si se vor lansa in afaceri de anvergura. Regretati joi ca nu ati luat masuri din timp. Nativele sunt avantajate mai ales daca se implica in activitati comerciale.

VARSATOR
Apar de marti numeroase nemultumiri si tristeti produse de partenerul de viata. Cu toate ca sunt plini de energie, faptul ca trebuie sa „repare” toate greselile partenerului le provoaca miercuri o insatisfactie majora. Fiziologic se simt bine, dar psihic par a fi din ce in ce mai fragili. Va focalizati energia (inclusiv cea sexuala) pentru a va afirma social si profesional. Sunteti constient ca sansele de miercuri nu trebuie lasate sa zboare si doriti sa profite de acestea, atat amicii, cat si persoana iubita, care insa este prea pretentioasa. Pentru native, pot aparea oricand sume mari de bani, dar sunt excluse definitiv deplasarile in strainatate.

PESTI
Ramaneti adeptul eforturilor profesionale sistematice, chiar daca neglijati aspectele cele mai importante din viata dvs. Reusiti sa scapati de cele mai stresante datorii, dupa incasarea unor sume la mijlocul intervalului. Persoana iubita lipseste de joi, insa va inspira in continuare. Starea de sanatate nu este multumitoare din cauza eforturilor repetate. Este poate intervalul cel mai bogat aspectat in sectorul financiar. Pot fi considerati adevarate vedete pentru ca absolut toate intuitiile, ideile lor ce au fost puse in practica, dau acum roade invidiate de multi colegi si sefi. Nativele se lasa cu totul in grija persoanei iubite.

Adauga un comentariu

*