Johnny Depp s-a casatorit in secret cu Amber Heard!

johnny-deppJohnny Depp este de acum un barbat casatorit! Cel putin asa sustin marile publicatii internationale, care titreaza ca actorul s-ar fi casatorit saptamana aceasta cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii secrete!

Johnny Depp s-a casatorit cu Amber Heard in cadrul unei ceremonii secrete ce a avut loc marti, la casa actorului din Los Angeles. Cel putin asa titreaza astazi marile publicatii internationale, printre care revista People, Us Weekly si E!

Intima ceremonie se pare ca va fi urmata de o petrecere grandioasa de nunta care urmeaza sa se desfasoare weekend-ul acesta, pe insula lui Johnny Depp din Bahamas.

Insula privata pe care o detine este unul dintre locurile preferate ale actorului de pe intreg pamantul, dupa cum el insusi dezvaluia, in cadrul unui interviu, in urma cu cativa ani.

„Nu cred ca am mai vazut vreodata un loc atat de pur si de frumos. Odata ce ajungi acolo, simti cum pulsul iti scade cu aproape 20 de batai ale inimii pe minut. Simti o libertate de descris. Este simplitatea de care toti avem nevoie”, spunea Johnny Depp pe atunci.

Johnyy Depp (51 de ani) si Amber Heard (28 de ani) s-au cunoscut in anul 2011, pe cand filmau impreuna pentru pelicula „The Rum Diary”. In luna martie a anului trecut, actorul a recunoscut sa el si iubita lui s-au logodit.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*