Cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Galei SAG Awards 2015, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Emma Stone si Lupita Nyong’o au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

sag-awards-best-dressed

Seara trecuta a avut loc Gala SAG Awards 2015, ocazie cu care o multime de staruri hollywoodiene si-au facut aparitia pe red carpet, purtand tinute care mai de care mai spectaculoase. Iata in continuare care au fost cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards 2015!

sag-awards-best-dressed1

Jennifer Aniston a optat pentru o tinuta extrem de indrazneata, atragand privirile tuturor intr-o rochie vintage, semnata Galliano, cu decolteu foarte adanc.

sag-awards-best-dressed2

Emma Stone a punctat una dintre cele mai atipice, dar totodata cele mai reusite, aparitii de pe red carpet. Actrita a purtat o rochie Dior, inspirata din elegantul frac masculin.

sag-awards-best-dressed3

Reese Witherspoon a urmat trend-ul lansat de staruri la Golden Globes 2015 si a ales sa imbrace o superba rochie alba, pe un singur umar, creatie Giorgio Armani.

sag-awards-best-dressed4

Julia Roberts s-a indreptat catre o tinuta all black, de inspiratie masculina, aratand minunat intr-un costum semnat Givenchy.

sag-awards-best-dressed5

Ca de fiecare data, Lupita Nyong’o a punctat o aparitie spectaculoasa pe covorul rosu. Actrita de culoare a facut furori intr-o superba creatie Elie Saab.

sag-awards-best-dressed6

Viitoarea mamica Keira Knightley a facut furori intr-o rochie violet, creatie Erdem.

sag-awards-best-dressed7

Julianne Moore reuseste mereu sa se faca observata si nu a dezamagit nici de aceasta data, silueta ei fiind foarte bine pusa in valoare de aceasta rochie pretioasa semnata Givenchy.

sag-awards-best-dressed8

Naomi Watts stie foarte bine sa isi scoata in evidenta atuurile fizice, astfel incat toti si-au indreptat privirile catre ea atunci cand a pasit pe red carpet, purtand aceasta foarte reusita creatie Balenciaga.

sag-awards-best-dressed9

Sarah Hyland s-a numarat si ea printre starurile cu aparitii demne de admirat, purtand o spectaculoasa rochie Vera Wang, cu decoltei adanc.

sag-awards-best-dressed10

Gretchen Mol a vrut sa afiseze un look Old Hollywood si i-a iesit de minune gratie acestei rochii Dennis Basso, tinuta completata perfect de o coafura si un make up ce te duc instant cu gandul la stralucirea Hollywood-ului de alta data.

 

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*