Noile mutări din televiziune. 5 vedete care şi-au schimbat job-ul!

daniela cruduÎnceputul de an a adus unele schimbări în marile televiziuni din România, mai multe vedete urmând să apară la alte emisiuni faţă de cele la care apăreau anul trecut.

Daniela Crudu a revenit la „Un show păcătos“

Daniela Crudu, care a mai fost asistenta lui Dan Capatos în trecut, a revenit la emisiunea „Un show păcătos“. Acest fapt se datorează faptului că Daniela s-a despărţit de Mihai Costea, cel care i-a interzis să mai apară la emisiunea lui Capatos.

ana maria mocanu

 

 

Ana Maria Mocanu a ajuns la Star Matinal

După ce a fost dată afară de la „Un show păcătos“, pentru a i se face loc Danielei Crudu, Ana Maria Mocanu a fost cooptată în echipa emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, unde este tot asistentă.

andreea manteaAndreea Mantea va prezenta show-ul „Mireasă pentru fiul meu“

Andreea Mantea a fost invitată pe 5 ianuarie în emisiunea lui Dan Capatos, moderatorul afirmând că aceasta urmează să fie noua prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu“.

„Andreea Mantea preia show-ul ‘Mireasă pentru fiul meu’. Ea urmează să-i preia locul Mirelei Boureanu Vaida pentru două luni, cât timp aceasta va pleca să nască“, a spus Capatos.

pageMihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, în juriul „Românii au talent“

În această primăvară, la Pro TV începe un nou sezon al show-ului „Românii au talent“, iar juriul emisiunii a suferit unele modificări, deoarece Mihai Petre a plecat, anul trecut, la Antena 1. În juriu au rămas Andi Moisescu şi Andra, iar alături de aceştia au luat loc Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

 

Sursa: eva.ro

Adauga un comentariu

*