Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit de curând părinţi, după ce actriţa americană a născut, în timpul vacanţei de Crăciun, primul copil al cuplului, informează presa americană.

Blake Lively, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu actorul canadian Ryan Reynolds în septembrie 2012. Cuplul, extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa privată, nu a anunţat deocamdată în mod oficial venirea pe lume a primului copil, însă publicaţia The New York Post afirmă că vedeta americană a născut cu puţin timp înainte de Revelion, într-o clinică din oraşul Bedford, din statul New York.1413859850_blake-lively-ryan-reynolds-

Actriţa americană şi-a anunţat sarcina în luna octombrie, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul ei de lifestyle, Preserve, alături de o fotografie a sa afişându-şi silueta de gravidă. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”, iar, un an mai târziu, s-au căsătorit.

 Blake Lively a devenit cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi „Gossip Girl” şi s-a remarcat apoi în mai multe filme pentru marele ecran, precum „Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants”, „Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, „Oraşul/ The Town”, „Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern” şi „Brutele/ Savages”.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul „Two Guys and a Girl”, dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”. A mai jucat în filme precum „Dacă aş fi…tu”, „Vrei să te însori cu mine?” şi „Aşii din mânecă”.

 

sursa:Mediafax

Adauga un comentariu

*