Horoscopul săptămânii 22-28 decembrie 2014

foto+horoscopul+saptamanii_273895Berbec

Tot cariera devine elementul principal caruia ii acorzi atentia maxima si in aceasta saptamana. Este de pereferat sa fii cu ochii-n patru, deoarece oportunitatile iti pot scapa printre degetem in cazul in care nu esti pregatit. Lansarea unei afaceri ar putea parea de bun augur, insa este de preferat sa faci acest lucru in a doua parte a saptamanii – poate chiar pe 26 decembrie. Arata lumii de ce esti in stare inca din prima zi a saptamanii, deoarece acum este o perioada excelenta pentru a-ti evidentia talentele. Nu ar trebui sa iti pese de ce se spune, deoarece tot succesul de care acum ai parte vine dupa multi ani de truda.

Taur 

Cel mai important eveniment al acestei saptamani este legat de Ingresul lui Saturn in semnul Sagetatorului si in cea de-a opta casa a horoscopului tau solar. Acesta paraseste segmentul rezervat relationarilor cu raport egal de putere, lasandu-te sa rasufli usurat si sa te linistesti; practic, de acum incolo vei culege roadelele rabdarii pe care ai avut-o pana acum in ceea ce-i priveste pe partenerii tai. In schimb, vei fi nevoit sa te descurci doar cu propriile tale resurse, sa depinzi cat mai putin de ajutorul celorlalti. Insa, evenimentul de Luna Noua din prima zi a saptamanii te indeamna sa cauti a intelege care este rolul tau in aceasta intrupare.

Gemeni
Este momentul sa incepi a-ti redefini relatiile si relationarea. Este cazul sa studiezi si sa analizezi intr-atat de serios aceasta “problema”, incat sa nu mai fii luat vreodata prin surprindere, de catre cei care pretind a-ti fi asociati, cu adevarat. Asteapta-te la teste seriose de care trebuie sa treci, mai ales daca esti implicat intr-o relatie serioasa, de mult timp. Nu te nelinisti, insa, daca dorinta amandurora este aceea de a ramane impreuna, atunci orice obstacol care intervine intre voi va fi cu usurinta depasit. Participa la propria-ti transformare inca din 22 decembrie, o zi incarcata de energii ale inceputului, ceea ce este pe placul tau, dealtfel.

Rac ­

Se anunta o intalnire cu un potential de relationare (cu persoana in cauza, evident) pe termen lung foarte accentuat. Depinde doar de tine cat credit acorzi acestui inceput si cat de disponibil esti pentru a-ti investi sentimentele intr-o noua relatie. Este posibil chiar a avea parte de o cerere in casatorie – poate ca este de bun augur sa accepti aceasta propunere, te-ai gandit deja? Din 23 decembrie, de indata ce Saturn acceseaza “teritoriul” Sagetatorului, vine momentul in care nu te vei mai putea neglija, in favoarea celor din jur. Este cazul sa incepi a te ocupa de propria-ti sanatate, de organizarea prorpiului habitat si de armonizarea ambientului.

Leu 

Probabil ca deja simti influenta lui Saturn, in ceea ce priveste relatia ta de dragoste, “zona” din harta Cerului tau solar rezervata acestui scop fiind gazda acestei planete incepand cu 23 decmbrie. De acum incolo, pana in 2017, vei avea sansa de a-ti defini foarte clar ce presupune acest sentiment in ceea ce te priveste. Vei avea oportunitatea de a-ti lamuri ceea ce iti trebuie si ceea ce meriti de la o relatie de dragoste. Chiar daca este posibil a-ti fi blocat, cumva, procesul creatiei, ai sansa de a avea un copil – Saturn este cel responsabil, aducand si altora ocazia de a deveni (mai) responsabili. Cu siguranta te vei descurca excelent, privirea inainte!

Fecioara

In ceea ce te priveste, revin in prim plan responsabilitatile pe care le ai fata de familia ta si, in mod expres, fata de tatal tau si de neamul din care provii. Este momentul sa incepi a construi o fundatie solida in ceea ce-i priveste nu doar pe acestia, ci si pomenirea neamului tau “in vecii vecilor”. Consolideaza-ti resursele si asuma-ti rolul de a avea grija de toti cei batrani din neaml tau, dar fa acest lucru cu daruire si cu dragoste, fara a astepta sau pretinde ceva in schimb. In tot ceea ce intreprinzi sa se simta bucuria de a trai – practic, ceea ce se “intampla” in semnul Capricornului, acum, iti sustine acest demers.

Balanta

In cazul in care trebuie sau doresti sa achizitionezi o proprietate imobiliara, acum este momentul pentru a o face. Practic, evenimentul de Luna Noua din semnul Capricornului (22 decembrie) te sustine, din punct de vedere astral (daca se poate spune asa) pentru a-ti fructifica oportunitatile. Conexiunea dintre emotiile tale, ceea ce iti doresti, in adancul sufletului tau si ceea ce ti se intampla, cu sau fara voia ta, sunt acum intr-o legatura foarte stransa. Ceea ce te va ajuta sa corezlezi viata ta de zi cu zi cu telurile tale. Este o iluzie faptul ca acestea sunt separate. Totul devine Unul – parte din tine, dealtfel.

Scorpion 

Alege-ti cu atentie cuvintele, atunci cand trebuie sa discuti cu persoana iubita; tot ceea ce spui la manie va fi folsoit impotriva ta, cand iti va fi lumea mai draga. Poate ca este momentul sa vezi lumea cu alti ochi, ori evenimentul de Luna Noua din semnul Capricornului (22 decembrie) are rolul de a-ti deschide ochii, “prezentandu-ti”, in acelsi timp, o noua viziune asupra viitorului apropiat. Cultiva-ti simtul fumosului, dar si al sigurantei; ocupa-te de modul in care te prezinti lumii, dar si de felul in care alegi sa te exprimi. Este momentul sa inveti cum sa obtii multe, investind putine resurse. Incepand cu 23 decembrie.

Sagetator

Descoperi un nou mod de a-ti valorifica resursele, dar si de a-ti valorifica… talentele native. Esti incurajat sa gandesti la scara din ce in ce mai mare – ceea ce este pe gustul tau, dealtfel. Se pare ca este momentul sa incepi a castiga bani facand ceea ce-ti place si nimic altceva. Evenimentul de Luna Noua din semnul Capricornului te va pune, ca influenta astrala, in fata faptului de te redescoperi, de a-ti redefini propria valoare. Este cazul sa-ti construiesti o mentalitate imbatabila, esti ajutat de Sus pentru a face acest lucru. Se anunta responsabilitati din ce in ce mai mari pe care trebuie sa le onorezi; nu ai timp de lenevit si nici sa-ti plangi de mila.

Capricorn

Esti ceea ce-ti doresti a fi? Arati asa cum ti-ar placea? Te exprimi in propriul tau mod? Daca nu, atunci este cazul sa iti definesti mai clar scopurile si sa le urmezi, dedicandu-te total acestora. Evenimentul de Luna Noua din semnul tau solar (22 decembrie) are rolul de a te readuce in propria-ti atentie. Iar Saturn, prin Ingresul sau in semnul Sagetatorului iti va atrage atentai asupra acelor segmente de viata ramase ascunse. Te asteapta o perioada lunga de timp in care va trebui sa iti infrunti propriile frici, mai degraba decat sa le tii ascunse sub pres. Nu te mira daca ceva ce insemna mult pentru tine, pana acum, devine neimportant, subit.

Varsator 

Redevine important si revine in atentia ta planul religios al existentei. Poate ca este timpul sa te ratragi, in solitudine (nu neaparat pentru o perioada lunga de timp), intr-o mica vacanta, departe de zgomotoasa viata actuala. (Mai stii cum se simte mirosul de cetina? Dar cum arata marea cu valurile inghetate, la mal?) Nu este o perioada in care sa fii obligat a ramane “cu picioarele pe pamant”; practic (desi suna paradoxal), este momentul sa fii in stransa conexiune cu dimensiunea Divina. Tot acum, incepand cu aceasta saptamana, este momentul sa iti alegi prietenii. Trebuie sa afli cine iti este cu adevarat alaturi si cine nu.

Pesti

22 decembrie se anunta a fi o zi foarte importanta, marcanta pentru atmosfera astrala a acestei saptamani, in ceea ce te priveste. Practic, de acum incolo, trebuie sa stii cu cine poti pleca la lupta, care sunt persoanele care te sustin si care iti sustin actiunile si ideile. Insa, ai grija alaturi de cine consideri tu ca ti-ai gasit locul; esti sigur de sinceritatea acestor oameni? Dar de motivatiile lor – sunt acestea similare motivatiilor tale? Motivul pentru care trebuie sa gasesti raspunsul la aceste intrebari este acela de a nu fi prins pe picior gresit de ceea ce urmeaza. Ar fi bine sa stii pe ce anume te bazezi acum, cand vrei a-ti gasi locul in universul in care activezi.

Adauga un comentariu

*