Condamnați la pedepse cu închisoare, depistați și încarcerați

Polițiștii de investigații criminale din Onești au desfășurat, în zona de competență, o acțiune în vederea depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. În cadrul acțiunii a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din Onești , care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisorea. Cel în cauză a fost condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional organizat.

A fost depistat un tânăr de 25 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Bacău.  Tânărul a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracţiunilor de complicitate la înşelăciune şi aderare la două grupuri infracţionale organizate.

Un alt oneștean, de 27 de ani, condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune şi aderare şi sprijinire a două grupuri infracţionale organizate, a fost depistat de polițiști în cadrul aceleiași acțiuni.

De asemenea, a fost depistat un bărbat de 28 de ani, pe numele căruia a fost emis de către Tribunalul Bacău mandat de executare a pdepsei cu închisoarea. Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune şi aderare la un grup infracţional organizat.

Toate cele patru persoane au fost încarcerate la Penitenciarul Bacău.

Adauga un comentariu

*