Aurelian Temisan si Monica Davidescu dupa 20 de ani de relatie!

Aurelian Temisan si Monica Davidescu implinesc anul acesta nu mai putin de 20 de ani de cand se iubesc, si puncteaza acest moment special prin lansarea unui cover dupa piesa „Baby, it’s cold outside”!

aurelian-temisan-monica-davidescu1

Craciunul reprezinta momentul in care ne intoarcem in sanul familiei, daruim cadouri si emotii, ne amintim de copilarie si reflectam la momentele frumoase din viata noastra. Este sarbatoarea preferata a multora dintre noi, dar si a artistului Aurelian Temisan, care si-a propus sa celebreze Craciunul printr-un colind american, pe care il canta alaturi de sotia sa, Monica Davidescu, si trupa care il acompaniaza, The Funk Society.

Baby it’s cold outside” reprezinta o metafora care simbolizeaza spiritul Craciunului, bucuria de a-i avea alaturi pe cei dragi, dar marcheaza totodata si 20 de ani de cand a cunoscut-o pe actrita Monica Davidescu!

aurelian-temisan-monica-davidescu

Pentru artist, Craciunul ideal inseamna atunci cand este inconjurat de familie, de prieteni si… cand ninge, asa cum se intampla mereu in copilaria sa.

“Fiecare an venea cu alte cadouri, in functie de varsta si de necesitati. Craciunul il petreceam mereu acasa, la o masa mare, in familie, urmata de joaca alaturi de copii”, spune Aurelian.

aurelian-temisan-monica-davidescu2

Ca adult, Craciunul l-a surprins cateodata pe drum, in tren sau la diferite concerte alaturi de artisti internationali, dar anul acesta se va afla in sanul familiei The Funk Society, alaturi de sotia sa, Monica, si fiica sa de patru ani, Dora.

„Fiica noastra este foarte impresionata cand ne aude pe amandoi cantand, si, de obicei, ne pune sa repetem de mai multe ori si sa dansam. Este foarte fericita si ne imbratiseaza cu dragoste. Asa ca acest colind de Craciun inregistrat cu trupa The Funk Society este deja o mare bucurie”, ne povesteste Monica Davidescu, iar Aurelian completeaza: „Fiecare Craciun este romantic in felul sau”.

aurelian-temisan-monica-davidescu3

Cat despre colinde, Aurelian Temisan spune ca acesta este un obicei pe care il respecta pentru a aduce o nota de optimism si ganduri bune tuturor oamenilor dragi. Si cum familiei Temisan ii place sa asculte colinde, de acest Craciun ne recomanda „Baby it’s cold outside”!

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Foto: Mihai Georgiadi/ idmm.ro.

Adauga un comentariu

*