Cele mai noi filme de vazut in decembrie

Nu mai stii ce filme sa mai urmaresti, iata o lista a filmelor noi ce ar putea sa iti umple week-endurile in luna decembrie.

the-judge-246209l-thumbnailThe Judge (Judecatorul) – premiera pe 5 decembrie

Un avocat de succes se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său înstrăinat, bolnav de Alzheimer, este într-un proces de omor. Bărbatul decide să îi acorde o şansă tatălui, astfel că alege să îl reprezinte la tribunal. Pe măsură ce se apropie de adevăr, avocatul reia legătura cu familia pe care a lăsat-o în urmă.

nightcrawler-118690l-thumbnailNightcrawler (Prădător de noapte) – premiera pe 5 decembrie

În fiecare noapte, în timp ce oraşul doarme, echipe frenetice înarmate cu maşini rapide, camere video scumpe şi radare de poliţie pornesc la vânătoare prin Los Angeles în căutarea unui subiect senzaţional. Aceşti jurnalişti independenţi, cunoscuţi şi sub numele de „prădători de noapte”, vânează accidente de maşină, incendii, crime şi orice alt fel de incident pe care îl filmează în speranţa ca apoi să-l vândă televiziunilor locale pentru jurnalele de ştiri. Alergând de la un incident unde e prezentă poliţia la altul, aceştia sunt mânaţi de un calcul simplu care converteşte infracţiunile şi victimele în dolari şi cenţi.

dumb-and-dumber-to-696477l-thumbnailDumb and Dumber To (Mai tăntălău, mai gogoman) – premiera pe 12 decembrie

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly.

exodus-gods-and-kings-970360l-thumbnailExodus: Gods and Kings (Exodus: Zei şi regi) – premiera pe 12 decembrie

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc.

the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-294764l-thumbnailThe Hobbit: The Battle of the Five Armies (Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri) – premiera pe 19 decembrie

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

night-at-the-museum-secret-of-the-tomb-586546l-thumbnailNight at the Museum: Secret of the Tomb – premiera pe 26 decembrie

Aventurile celei de-a treia părţi a seriei au loc în celebrul British Museum din Londra! În centrul atenţiei se află, ca de obicei, descurcăreţul Larry (Ben Stiller), care va avea de furcă din cauza unui faraon (Ben Kingsley) readus la viaţă cu ajutorul unei tăbliţe magice. Larry va primi ajutor de la îndrăgitul Theodore Roosevelt (Robin Williams), dar şi de la curajosul Lancelot (Dan Stevens), pentru a-l face pe maleficul faraon să se întoarcă în mormântul său…

son-of-a-gun-700978l-thumbnailSon of a Gun (Ucenic pentru crimă) – premiera pe 26 decembrie

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR îşi va da seama curând că nu ar trebui să-şi lege viaţa de cea a mentorului său.

alt-love-building-495217l-thumbnailAlt Love Building – premiera pe 26 decembrie

Acţiunea filmului este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relații, Love Building. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un Love…

Adauga un comentariu

*