Percheziții domiciliare efectuate de polițiști în orașul Buhuși

politistii-au-efectuat-4-perchezitii-domiciliareȘase persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși pentru cercetări în urma unie acțiuni de prevenire și combatere a infracționalității. Au fost constatate în flagrant două infracțiuni și au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor furturi din locuințe.

Polițiștii din Buhuși, jandarmi și lucrători E-ON, au acționat în sistem integrat, pe zona de competență, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală.

În cadrul acțiunii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au fost efectuate două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

Astfel, au fost constatate în flagrant două infracțiuni de furt de energie electrică, săvârșite de două persoane de persoane de 23 și 28 de ani.

De asemenea, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe produse electronice și casnice susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuințe.

Cele șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși în vederea cercetărilor.

 

Adauga un comentariu

*