Adela Popescu si Radu Valcan s-au logodit!

adela-popescu-valcan-logodnaDupa cativa ani de iubire ca in filme, Adela Popescu si Radu Valcan s-au logodit! Actrita a primit un inel superb si o cerere in casatorie de la barbatul iubit, a spus un “DA” hotarat” si este mai fericita ca niciodata!

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au stat mereu departe de scandaluri si si-au trait fericiti povestea de amor, insa nu pareau sa se grabeasca deloc la altar.

Iata insa ca a venit si momentul logodnei, Radu oferindu-i Adelei un inel intr-un cadru superb, iar actrita raspunzand un “DA” hotarat la cererea in casatorie.

Anuntul a fost facut chiar de Adela Popescu pe blogul ei, actrita limitandu-se deocamdata la a spune ca totul s-a petrecut intr-un cadru extrem de romantic, in afara tarii, si ca este foarte fericita.

“Am spus DA din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiti si am vrut sa stiti”, au fost cuvintele Adelei Popescu.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*