Topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2014

Revista People a publicat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2014, iar in fruntea clasamentului se afla frumuselul Chris Hemsworth, urmat indeaproape de Chris Pratt si Jamie Dornan.

 

In urma voturilor primite de la cititori, revista People a stabilit in mod clar ca cel mai sexy barbat in viata in anul 2014 este nimeni altul decat Chris Hemsworth! Iata in continuare cine ocupa primele 10 pozitii ale clasamentului!

barbati-sexy1

Chris Hemsworth

„Cred ca tocmai mi-ati oferit cateva saptamani in care sa ma laud prin casa. Tot ce ii pot spune sotiei mele (Elsa Pataky) este ca oamenii ma cred cel mai sexy, deci nu mai trebuie sa spal vase si sa schimb scutece. Sunt mai presus de asta acum. Am reusit!”, a glumit Chris Hemsworth la aflarea vestii ca a fost numit cel mai sexy barbat in anul 2014.

barbati-sexy2

Chris Pratt

Actorul in varsta de 35 de ani a devenit celebru dupa ce si-a etalat talentul si trupul bine lucrat in „Guardians of the Galaxy”.

„Nu mai este nimeni ca el. Este amuzant si masculin, avand o carisma tipica starurilor de pe vremuri si o vulnerabilitate care te atrage”, a dezvaluit James Gunn, regizorul filmului, pentru revista People.

barbati-sexy3

Jamie Dornan

Ati vazut cel mai recent trailer al filmului „Fifty Shades of Gray”? Asta pentru ca imaginile vorbesc de la sine. Modelul britanic in varsta de 32 de ani incinge deja imaginatia femeilor si mai este ceva pana la lansarea controversatului film!

barbati-sexy4

Ki Hong Lee

„Nu ma descurc prea bine cand mi se fac complimente. Oamenii ma complimenteaza pentru gropitele din obraji, dar din punct de vedere medical, gropitele sunt erori ale naturii. Si totusi, oamenilor le par frumoase”, spune actorul.

barbati-sexy5

Blake Shelton

Dupa ce a facut public glume pe seama lui Adam Levine, cel mai sexy barbat al anului 2013, a venit acum si randul lui sa fie inclus in acest clasament.

barbati-sexy6

Bradley Cooper

„Cred ca sunt un tip care arata decent. Uneori pot arata foarte bine, iar alteori groaznic”, a declarat simpaticul actor.

barbati-sexy7

Matt Bomer

A facut furori in celebrul film „Magic Mike”, dar este extrem de modest atunci cand vine vorba despre felul in care arata si spune ca oglinda nu este nici pe departe cea mai buna prietena a sa.

barbati-sexy8

Michael Strahan

Carismaticul Michael Strahan va putea fi urmarit in pelicula „Magic Mike XXL”, unde doamnele si domnisoarele il vor putea urmari in ipostaze fierbinti de tot!

barbati-sexy9

Eddie Redmayne

„Cred ca ati facut o mare greseala. Am trei frati si o sora care m-au tachinat intreaga viata. Asta ii va incuraja cu siguranta sa o faca in continuare. Multumesc ca le-ati dat motive sa o faca”, au fost cuvintele lui.

barbati-sexy10

Scott Foley

Admirat si deopotriva invidiat de barbati pentru fizicul sau impecabil, dorit de femeile de pretutindeni, Scott Foley ocupa anul acesta locul 10 al topului celor mai sexy barbati din lume.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*