Preparate raw-vegan de iarna

smoothie-verdeFrigul a venit deja, iarna e pe drum, asa ca organismul nostru are nevoie de un boost de vitamine care sa il protejeze in lunile ce urmeaza. Iar mancarurile ideale pentru acest sezon, in care ne protejam impotriva racelilor, sunt cele cu gust.

Specialistii sustin ca alimentele raw-vegan sunt excelente pentru intarirea organismului, pentru slabire si pentru eliminarea toxinelor.

Smoothie auto-imunizat
Ingrediente: Patrunjel, spanac, mere, pere, banane, catina uscata, apa Kangen.
Preparare: Se amesteca toate in blender sau in robotul de bucatarie.

Supa de morcovi

supa-crema-de-morcoviIngrediente: 300 g morcovi, 2 rosii, 100 g ceapa, 100 g praz, 100 g dovlecel, 30 ml ulei de masline, curry dulce, cajun spice, sare roz de Himalaya, 600 ml apa.
Preparare: Reteta asta e vegana pentru ca e iarna si noua ne e frig iarna. Se toaca ceapa si prazul si se inabusesc in uleiul de masline. Se adauga morcovul, rosia si restul ingredientelor, se toaca si ele si se gatesc 15 minute la aproape 100 de grade. Mixam si servim.

Batoane-raw-energizanteeditedBatoane energizante
Ingrediente: 250 g nuci romanesti hidratate, 250 g migdale hidratate, 60 g nuca de cocos, 40 g cacao, 50 g faina de cocos, 40 g stafide, 100 g curmale hidratate.
Preparare
: Mixam totul in robotul de bucatarie.

 

 

 

 

Sursa: www.foodstory.ro

Adauga un comentariu

*