Pietoni victime ale traversării neregulamentare

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe  strada Mihai Viteazu din Bacău. Din primele cercetări efectuate a rezultat că o persoană de sex feminin de 42 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu spre strada Luminii, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto și victima au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 36 de ani, din județul Suceava, care conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 2, în interiorul localităţii Nicolae Bălcescu, județul Bacău, a surprins şi accidentat un bărbat de 30 de ani, din județul Iași, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Stimați pietoni, vă sfătuim încă o dată să traversați drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, după ce sunteți siguri că din ambele sensuri nu se apropie nici un autovehicul.  Stimaţi pietoni, nu vă angajaţi în traversarea străzi în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii, Fiţi responsabili întotdeauna când traversaţi strada! Comportamentul dumneavoastră în calitate de pieton are urmări directe şi asupra celorlalţi participanţi la trafic!

Adauga un comentariu

*