Angelina Jolie vrea sa intre in politica!

Angelina-Jolie-AP2-468x264Este una dintre cele mai de succes actrite de la Hollywood, insa Angelina Jolie nu vrea sa se opreasca aici. Spune ca se gandeste serios la faptul ca ar putea da startul unei cariere politice.

Intr-un interviu acordat revistei „Vanity Fair”, Angelina Jolie marturiseste ca este deschisa ideii de a-si construi o cariera in domeniul politic.

„Atunci cand te implici in atatea cauze umanitare, esti constient de faptul ca trebuie sa iei in considerare si politica. Asta pentru ca daca intr-adevar iti doresti o schimbare, atunci ai o responsabilitate”, a dezvaluit ea.

Angelina Jolie a devenit Ambasador al Bunavointei pentru ONU, iar intre timp a avansat in functia de director si reprezentant special pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru refugiati.

Luna trecuta, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a acordat Angelinei Jolie o distinctie de onoare, Insignia of an Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.

Angelina spune ca singura ei teama referitoare la o cariera politica ar fi ca oamenii s-ar putea sa nu o ia in serios pentru ca este actrita.

„Sincer nici nu stiu in ce rol as fi mai folositoare – sunt constienta de ceea ce fac pentru a-mi castiga existenta, iar asta ar putea fi o problema”, a adaugat ea.

Cu toate astea, Angelina Jolie nu exclude posibilitatea dezvoltarii unei cariere in politica, diplomatie ori servicii publice.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*