Printul William si Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, urmeaza sa devina pentru a doua oara parinti

Este-oficial--Kate-Middeton-si-Printul-William-asteapta-cel-de-al-doilea-copil-Reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii au preferat pana acum sa pastreze discretia in ceea ce priveste sarcina Ducesei, au dezvaluit acum cand este programata nasterea celui de-al doilea copil al cuplului regal.

Au curs rauri de cerneala in presa internationala cu privire la cea de-a doua sarcina a Ducesei de Cabridge, insa Familia Regala a preferat sa pastreze discretia si sa nu dea prea multe detalii oficiale despre acest lucru. Iata insa ca astazi, reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii au dezvaluit ca bebelusul se va naste in luna aprilie a anului viitor.

Ce ramane insa un mare mister este daca cel de-al doilea copil al Printului William si al lui Kate Middleton va fi baietel sau fetita.

La fel ca in cazul primului sau copil, Kate Middleton are si de aceasta data o sarcina toxica, informatie confirmata tot de catre reprezentantii Casei Regale.

Printul George, primul copil rezultat din casnicia Printului William cu Kate Middleton, s-a nascut in iulie 2012. Indiferent de sex, cel de-al doilea bebelus al cuplului va fi cel de-al patrulea mostenitor al tronului Angliei. Primul mostenitor este Printul Charles, urmat de fiul sau, William, de Printul George si de cel de-al doilea bebelus regal, asta insemnand ca Printul Harry sare direct pe locul 5.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*