Horoscopul Saptamanii 20-26 Octombrie 2014

horoscop_saptamanal__saptamana_20_26_octombrie__zodii_horoscopul_saptamanal__toate_zodiile_93364000Berbec

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, perioada cuprinsa intre 20 si 26 Octombrie nu se anunta a fi tocmai buna. Pentru berbeci va fi o perioada destul de zbuciumata, atat acasa, cat si la locul de munca. Saptamana viitoare, berbeci vor fi nevoiti sa treaca prin tot soiul de momente tensionate si neintelegeri, nu pentru ca ei ar fi de vina, ci pentru ca asa vor altii. Este o perioada in care Berbecul trebuie sa se baze mai mult pe fortele proprii si sa mai putin pe ajutorul venit din partea altora. Pana si cei care spun ca-i vor binele, saptamana viitoare s-ar putea sa-l dezamageasca. Macar din punct de vedere financiar, pentru berbec, saptamana viitoare lucrurile par sa se stabilizeze si nu-i vor da batai de cap.

Taur

Nativilor din Taur, saptamana viitoare, astrele le vor pune cateva piedici pe plan profesional. La locul de munca ei vor fi nevoiti sa traga din greu pentru a obtine acelasi rezultat, pentru care altadata ar fi depus mult mai putin efort. In realitate, aceste piedici pot veni fie din cauza unui sef incapatinat, fie din partea unor colegi mai putin binevoitori. In schimb, pe plan plan personal, saptamana viitoare lucrurile par sa fie intrate pe un fagas al normalitatii, iar Taurii, macar aici nu vor trebuie sa-si faca griji. Din punct de vedere financiar saptamana viitoare se va situa undeva la linia de plutire, cu foarte mici osciliatii.

Gemeni

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, perioada cuprinsa intre 20-26 Octombrie se anunta destul de favorabila. Mercur, guvernatorul lor isi va relua mersul direct, iar acest lucru e un motiv de bucurie pentru ei. In sfarsit, dupa o perioada mai putin benefica, acum se vor putea relaxa din nou, vor putea sa-si faca ordine in viata personala si sa-si continuie proiectele la care, din cauza lipsei de inspiratie, aproape ca au renuntat. Din punct de vedere finaciar, saptamana viitoare nu-si vor lua avantul pe care si l-ar fi dorit, insa se va vedea o evolutie, o schimbare in mai bine, iar Gemenii ar trebuie sa fie recunoscatori.

Rac

Din nou o saptamana destul de grea, destul de apasatoare si in care cel nascut in zodia Racului va fi nevoit sa ia decizii importante si nu deloc usoare. Pe plan afectiv, in dragoste, saptamana viitoare Racul va fi nevoit sa traiasca destul de multe momente nu tocmai placute. De la o mica neintelegere se poate duce la certuri de lunga durata si la suparari copilaresti. Din punct de vedere profesional, saptamana viitoare ii poate aduce Racului, pe langa cateva momente placute si momente in care el va fi cel de care depinde soarta unui proiect. Nu-i vor fi cerute lucruri imposibile, dar Racul va fi pus intr-o postura in care deciziile lui fac diferenta dintre bine si rau, dintre profit si pierderi. Banii nu-i vor da motive de ingrijorare Racului, cel putin pe acest front, Racul poate sta linistit.

Leu

Pentru cei nascuti in zodia Lelui, saptamana viitoare va fi o perioada in care vor fi nevoiti sa se implice in tot soiul de treburi care implica bani si acte. Fie ca vor fi nevoiti sa vand o proprietate, un bun si vor trebui sa mearga sa incheie acte vanzare-cumparare, fie ca vor merge si vor face un imprumut, banii si actele importante va fi principala lor grija. Saptamana viitoare ii vor intra Leului destul de multi bani in casa, insa vor fi bani de care nu se va bucura prea mult. Din punct de vedere profesional si personal, pentru leu se anunta  o saptamana destul de linistita. Atat acasa cat si la locul de munca, el va gasi inspiratie in tot ceea ce va face si va sti cum sa multumeasca pe toata lumea.

Fecioara

Saptamana viitoare, cei nascuti in zodia Fecioarei vor avea sansa sa-si faca foarte multe relatii profesionale. Poate ca vor merge la o conferinta, la un workshop sau la o alta adunare unde vor intalni persoane cu aceleasi interesuri profesionale. Cert este ca, saptamana viitoare, Fecioara primeste o sansa de a se afirma profesional. Nici pe plan personal, pentru fecioara, saptamana viitoare nu se anunta momente grele. Ci din contra, se anunta momente de liniste, de voie buna si de intelegere cu cei dragi. In schimb, banii vor fi cei care ii vor da batai de cap Fecioarei. Oricat i-ar lungi, ei tot nu-i vor ajunge.

Balanta

Momente de respiro pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei. Soarele va mai sta doar cateva zile in zodia lor, iar Mercur isi va relua mersul direct prin semnul lor natal. In ultima perioada ei au fost nevoiti sa actioneze la foc continuu, insa acum, lucrurile se schimba pentru acesti nativi. La locul de munca vor simti o relaxare, se vor putea concentra mai bine si vor putea realiza tot ceea ce-si vor propune. Acasa nici pana acum nu au avut momente grele, insa saptamana viitoare, pentru ei se anunta clipe si mai frumoase, vor simti ca iubirea este la tot pasul, iar ei sunt favoriti. Si din punct financiar, lucrurile se calmeaza si urmeaza o saptamana in care Balantele pot uita de tot ceea ce inseamna grija banilor.

Scorpion

Vesti bune pentru Scorpioni, saptamana viitoare sunt favoritii astrelor. Soarele isi va incepe tranzitul prin zodia lor, vor avea parte si de o Luna Noua, tot in zodia lor, iar aceste evenimente, pentru ei, sunt ca o mina de aur. Pe plan profesional ii vor ajuta sa-si faca ordine, sa-si rezolve problemele, sa-si gaseasca inspiratia necesara ca sa inceapa sau sa duca la bun sfarsit un proiect deja inceput. In familie, acum incepe o perioada de armonie si de multe bucurii venite din partea celor dragi lor. Pe de alta parte, este o perioada foarte optima pentru cei care se afla in cautarea jumatatii. Venus, planeta iubirii isi incepe tranzitul prin zodia lor. Din punct vedere financiar, incepand de saptamana viitoare, Scorpionul va putea vedea clar o evolutie si va simti un confort pe care nu l-a mai trait de ceva vreme.

Sagetator

Saptamana viitoare nu aduce vesti prea bune pentru Sagetatori, ei se vor afla in categoria celor defavorizati de astre. Nu vor intalni dificultati foarte mari, nici acasa, nici la locul de munca si nici pe plan profesional. Insa, saptamana viitoare va fi o perioada in care Sagetatorii vor reflecta foarte mult la ceea ce au facut in ultima perioada, vor descoperi unde au gresit, iar acest lucru ii va afecta emotional. Regretele le vor umple sufletele si vor ajunge sa judece mai mult cu inima, decat cu mintea. Poate ca in unele situatii asa va fi normal, insa este foarte posibil ca persoane din anturajul lor sa profite de acesta slabiciune de moment. Indicat ar fi ca acesti nativi sa nu imprumute bani saptamana viitoare si nici sa se implice in treburi in care decizia lor conteaza foarte mult, mai bine sa amane.

Capricorn

Pentru cei care s-au nascut in zodia Capricornului se anunta o saptamana foarte intensa, dar buna. Pe plan personal, lucrurile se vor afla pe un fagas normal si ei vor avea parte de doar de clipe frumoase. Insa nu putem spune acelasi lucru si de cariera Capricornului. Saptamana viitoare se vor gasi unii care-i vor pune bete-n roate Capricornului, fara sa stie cu cine au de-a face. Pentru ei va fi o mare greseala, Capricornul se va incapatana si va trece peste orice hop care-i va aparea in cale, dar nu inainte de a se asigura ca a zdrobit si ultima urma de necaz. Este o perioada in care, in sufletul lui se simte o dorinta arzatoare de a trece peste orice neajuns si de a face bani chiar si din piatra seaca. Iar spre mirarea celor din jurul lui, Capricornul va avea sorti de izbanda.

Varsator

Pentru Varsator, perioada cuprinsa intre 20 si 26 Octombrie 2014 se anunta a fi o perioada destul de linistita si de bun augur. Ei, cei nascuti in zodia Varsator, vor avea parte de cateva surprize placute, iar asta se va intampla in principal pe plan finaciar. Este o perioada in care vor primi bani de acolo unde se vor astepta mai putin. Fie ca sunt bani imprumutati si de care aproape ca au uitat, fie ca e timpul sa culeaga roadele unor investitii, de aceasta data banii vor fi pe mana Varsatorilor. Acasa si la locul de munca, nu vor iesi prea mult in evidenta, insa asa se vor asigura ca-si vor duce la bun sfarsit tot ceea ce au inceput, iar apoi se vor implica in treburi noi.

Pesti

Si pentru cei nacuti in zodia Pestilor, saptamana viitoare aduce vesti bune si importante. Contextul astral al saptamanii le este favorabil si-i va ajuta in special atunci cand vine vorba de cariera lor. In aceasta noua saptamana, Pestii se pot intalni cu o sansa, unica in viata lor, am putea spune. Fie ca li se face o propunere de parteneriat, fie ca li se ofera sansa de a lucra intr-o pozitie noua, Pestii ar trebui sa o analizeze foarte bine si daca lor li se pare de bun augur, atunci sa profite de ea. Cand vine vorba de probleme casnice si de familie, nativul din Pesti nu trebuie sa-si faca griji, este o perioada de normalitate, de intelegere si va fi preocupat doar cu treburile de rutina. Banii nu vor fi nici ei una din problemele Pestilor, pe parcursul saptamanii viitoare.

Adauga un comentariu

*