Accidentat, după ce a intrat cu un autoturism furat într-un bloc

downloadPoliţiştii rutieri au cercetat împrejurările în care s-a produs un accidentat de circulaţie, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Măgura, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri din Bacău, la intersecţia cu strada Războieni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la schimbarea direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil.

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău unde a primit îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetările efectuate ulterior, poliţiştii au constatat că tânărul, în jurul orei 00.00 a sustras autoturismul în cauză de pe raza comunei Mărgineni, de unde proprietarul acestuia, un bărbat de 35 de ani din localitate, l-a parcat uitând cheile în contact.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.

Adauga un comentariu

*