Eva Mendes si Ryan Gosling au devenit parinti!

eva-mendes-ryan-goslingDupa o relatie care dureaza inca din anul 2011, Eva Mendes si Ryan Gosling au devenit parinti vinerea trecuta. Revista OK! a lansat bomba in luna iulie, confirmand zvonurile ca actrita este insarcinata in sapte luni.

Eva Mendes (40 ani) si Ryan Gossling (33 ani) au devenit parinti la sfarsitul saptamanii trecute. Actrita a nascut o fetita perfect sanatoasa la un spital privat din Los Angles, iar fericitul eveniment vine la doua luni dupa ce s-a confirmat zvonul ca este insarcinata.

Se pare ca Eva si Ryan si-au dorit sa nu faca mare tam tam pe seama acestui eveniment din viata lor, iar acesta a fost motivul pentru care au evitat aparitiile publice impreuna in ultima perioada.

Cei doi au fost vazuti impreuna pentru ultima data la jumatatea lunii septembrie 2013, cand Eva Mendes a zburat in Islanda pentru a fi alaturi de Ryan Gossling in timp ce acesta regiza pelicula “How To Catch a Monster”. La randul ei, Eva Mendes joaca unul dintre rolurile principale din acest film. “Este cel mai bun. Este cel mai bun”, a declarat Eva Mendes intr-un interviu pentru E! News atunci cand a fost intrebata cum este Ryan Gossling in viata de zi cu zi. Este pentru prima data cand actrita da o declaratie despre barbatul din viata ei, dupa mai bine de doi ani de relatie.

Primele zvonuri despre sarcina au aparut in primavara acestui an, dupa ce cativa curiosi au observat ca Eva Mendes a refuzat sa treaca prin body-scanner-ul de la aeroport, invocand atunci motivul ca este insarcinata. Ulterior, prezenta la Ellen Show, actrita a negat zvonurile spunand ca a refuzat sa treaca prin scanner de frica sa nu fie vazuta goala.

Adauga un comentariu

*