George Clooney si Amal Alamuddin se casatoresc peste doar cateva saptamani

downloadDupa o relatie de aproape un an, George Clooney si Amal Alamuddin se pregatesc de nunta. Mult-asteptatul eveniment va avea loc peste doar cateva saptamani, George si Amal au ales o alta destinatie romantica din Italia.

George Clooney si Amal Alamuddin si-au facut aseara prima lor aparitie publica la un eveniment de mare amploare, cei doi participand la gala caritabila Celebrity Fight Night, care s-a desfasurat la un palat de la Florenta. In cadrul evenimentului, Clooney a dezvaluit ca nunta va avea loc peste doar cateva saptamani, la Venetia. Cei doi au depus actele de casatorie la inceputul lunii august, la Londra.

“Mi-am cunoscut viitoarea sotie aici, in Italia. Nunta noastra va avea loc peste doar cateva saptamani la Florenta”, declara George Clooney.

Conform revistei People,  in luna aprilie Clooney si-a surprins iubita luna trecuta oferindu-i un inel de logodna cu un diamant de sapte carate. Se pare ca George insusi a ales diamantul si modelul inelului, diamantul fiind montat in platina. Pretul platit de actor pe micuta dar pretioasa bijuterie este de aproape 500.000 de dolari, dupa cum estimeaza acum specialistii.

In luna martie, Clooney a zburat la Dubai pentru a se intalni cu parintii lui Amal, care sunt de origine libaneza. Mama ei, Baria, este editor la ziarul arabesc Al-Hayat, in timp ce tatal ei, Ramzi, detine o agentie de turism. La Dubai, Clooney a intalnit-o si pe Tala, sora lui Amal, dar si pe fratii ei vitregi, Samer si Ziad. Pentru a-i cunoaste mai bine Clooney a invitat toata familia intr-o excursie de 48 de ore pe un iacht.

La 52 de ani, Clooney este pregatit sa ajunga pentru a doua oara la Altar, dupa relatii tumultoase cu frumuseti precum Charlize Theron, Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler. Despre ultimele doua femei din viata lui s-a speculat mult ca acestea ar cauta doar faima si ca relatia lor n-ar fi una adevarata.

Adauga un comentariu

*