Ediție spectaculoasă a Carnavalului Mamaia

repetitii Carnaval Ramses  (15)Stațiunea Mamaia se pregătește din nou de carnaval, de data aceasta pentru ediția specială care va încheia seria de evenimente spectaculoase din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

repetitii Carnaval Ramses  (8)Sâmbătă, 30 august, începând cu ora 20:30, pe scena Fashiontv din Piața Cazino, turiștii sunt invitați la un spectacol de final de sezon estival cu totul și cu totul extraordinar. O invitație în Egiptul Antic, în timpurile dinastiei faraonului Ramses al II-lea, care îi va fermeca pe spectatori prin grandoare și surprizele neobișnuite.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, îl va interpreta pe marele faraon Ramses, în timp ce Cabral, vedeta Trustului Pro, va intra în rolul marelui preot. Sceneta are toate șansele să devină cel mai spectaculos show de până acum la Carnavalului, pentru că, pe lângă costume, decor, superbele modelele Fashiontv și efectele speciale impresionante, în premieră pe scena Fashiontv vor apărea și animale exotice: pitoni, lei, cămile și chiar un aligator!

repetitii Carnaval Ramses  (1)repetitii Carnaval Ramses  (11)Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise în direct pe site-ul Fashiontv România – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Adauga un comentariu

*