17600 de țigarete, disimulate în portbagajul unui autoturism

DSC_0028-e1404911644524-680x365Poliţiştii de investigare a fraudelor, în colaborare cu cei rutieri, au oprit în trafic un autoturism, în care erau ascunse peste 17600 de ţigarete de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, împreună cu poliţişti ai Serviciului Rutier, au depistat în trafic, în localitatea Bogdan Vodă, un autoturism, condus de un sucevean de 30 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 17600 de ţigarete, cu timbru de acciză de Ucraina, disimulate în portbagajul maşinii.

Cantitatea de ţigarete a fost ridicată şi predată inspectorilor vamali. Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse accizabile, marcate necorespunzător în afara antrepozitului fiscal, iar bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de instituire a măsurii controlului judiciar.

Adauga un comentariu

*