Polițiștii au ridicat din locuința unui bărbat un pistol cu gaze și 44 de cartușe

s560x316_pistol_cu_gazÎn urma a patru percheziții domiciliare efectuate în comuna Nicolae Bălcescu, polițiștii au ridicat din locuința unui bărbat de 36 de ani, în vederea cercetărilor, un pistol cu gaze și 44 de cartușe.

În baza a patru autorizații emise de Judecătoria Bacău, polițiștii din cadrul Servciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat la data de 21 august a.c., patru percheziții domiciliare, în comuna Nicolae Bălcescu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat în locuința unui bărbat de 36 de ani, un pistol cu gaze, fabricat în Italia și un număr de 44 de cartușe.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul a procurat arma și cartușele din Italia, pe care le-a adus în țară în cursul lunii decembrie 2012.

Polițiștii au ridicat arma și cartușele în vederea cercetărilor, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Adauga un comentariu

*