A fost identificat autovehiculul implicat în evenimentul rutier din comuna Ștefan cel Mare

SRFile2013_5_18_13_20_26_143În comuna Ștefan cel Mare, pe DN 11 A, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia o persoană a suferit grave vătămări corporale.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din comuna Căiuți, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Onești către Adjud, a fost surprins de căderea unei bare de metal dintr-un autovehicul, care circula din sens opus, al cărui conducător nu a oprit la fața locului.

Din impact, autoturismul a acroșat un atelaj hipo, care se deplasa tot din sensul opus, după care s-a oprit în șanțul din partea dreaptă a părții carosabile.

Bara de metal care a cazut, a pătruns prin parbrizul autoturismului și a provocat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 51 de ani, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii rutieri și criminaliști, la data de 21 august a.c., a fost identificat autovehiculul de la care a cazut bara de metal, precum și conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani, din județul Galați, care nu a avut cunoștință despre producerea evenimentului.

În cauză polițiștii continuă cercetările și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*