Doi tineri de 24 și 29 de ani, arestați preventiv pentru tâlhărie

47-407x250Polițiștii au reținut doi tineri de 24 și 29 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar instanța de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 43 de ani, din comuna Pârjol, despre faptul că în cursul nopții de 15/16 august a.c., în timp ce se afla în incinta unui bar din Comănești, a fost agresat fizic de persoane necunoscute, care i-au sustras o borsetă cu bunuri și bani.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, prin agresiune, a fost deposedat de către doi tineri de 25 și 29 de ani, de o borsetă în care se aflau două telefoane mobile, suma de 500 de euro și 1200 de lei, două carduri bancare și actele de identitate.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60% și a fost restituit părții vătămate.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri pentru o perioadă de 24 de ore iar instanța de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Adauga un comentariu

*