Justin Bieber si Selena Gomez, din nou impreuna!

justin-bieberDupa ce s-au despartit din nou la inceputul lunii iulie, iata ca Selena Gomez si Justin Bieber nu pot sa stea unul departe de celalalt. Cei doi s-au reimpacat weekendul trecut, iar de aceasta data si-au jurat iubire vesnica.

Fanele isterice ale lui Justin Bieber si admiratorii infocati ai Selenei Gomez vor fi dezamagiti sa afle ca celebrul cuplu s-a impacat din nou, dupa ce tocmai isi spusesera adio luna trecuta.

“Selena si Justin si-au petrecut tot weekendul impreuna si sunt mai fericiti ca niciodata. Si-au declarat iubirea si sunt constienti acum ca nu pot trai unul fara celalalt”, declara un apropiat al lui Bieber pentru TMZ.

Cuplul si-a inceput idila inca din anul 2010, iar de atunci s-a despartit si s-a impacat in mod repetat. Selena si Justin si-au reluat relatia la inceputul anului, doar pentru a-si spune adio in luna iulie. La nici 30 de zile distanta, Selena si Justin au dat de inteles ca se iubesc din nou dupa ce au aparut miercurea trecuta la o ora de studiu a Bibliei de o Biserica din Los Angeles.

Adauga un comentariu

*