Cercetat și reținut pentru violare de domiciliu, amenințare și distrugere

646x404 (1)Un bărbat de 64 de ani, din comuna Sascut, a fost reținut de polițiști și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

În urma sesizărilor primite și a cercetărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Sascut au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 64 de ani, din localitate, care în luna iunie, respectiv luna iulie a.c., pe fondul unor conflicte mai vechi, a pătruns fără drept în locuințele a doi vecini și având în mână un topor, i-a amenințat pe aceștia.

De asemenea, în urma unor neînțelegeri în familie, în cursul lunii iulie a.c., în timp ce se afla în locuința sa, bărbatul și-a amenințat soția și a distrus mai multe bunuri prin incendierea unei butelii de gaz, care a explodat.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor.

Adauga un comentariu

*