Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2014

astrologyBERBEC

 Se pare ca doar inima va prelua conducerea in aceste zile. Va veti simti nostalgici si vulnerabili, asa ca ar trebui sa fiti atenti la tot ce promiteti si sa nu actionati sub impulsul momentului si apoi sa regretati. Nici cu finantele nu stati stralucit. Este cazul sa va limitati cheltuielile.

 TAUR

Incepeti saptamana plini de energie, veti fi plini de idei, entuziasm si reusiti sa puneti in miscare si cele mai indraznete planuri. Si din punct de vedere al profesiei urmeaza zile pline du succes. Din cand in cand este bine sa va complaceti si intr-o fericita leneveala. O meritati din plin!

GEMENI

Este posibil sa simtiti ca ati ajuns intr-un punct terminus si ca stagnati. Va bantuie un gand de a starni un pic situatia. In aceste zile nu este bine sa va fortati puterile. Mai bine mai asteptati o perioada pana veti fi capabili sa luati o hotarare pe termen lung.

RAC

 Sanatatea copiilor dumneavoastra poate constitui un motiv de ingrijorare. Cu toate acestea norii vor trece intr-un timp scurt si va asteapta chiar si un castig financiar. Posibil sa faceti o calatorie in interes de serviciu. Mare atentie pe drum, la bagaje, ca nu cumva sa rataciti ceva!

LEU

 Sunteti inclinati sa va urmariti instinctele dictate de inima. Acest lucru nu va aduce decat rezultate pozitive. Nu cereti parerea prea multor persoane, deoarece unii chiar forteaza nota si devin neiertatori atunci cand sunt rugati sa-si exprime opinia.

FECIOARA

 In familie domneste armonia, iar farmecul dumneavoastra personal va va face mai popular printre colegii de la serviciu. O persoana influenta va forteaza sa luati o decizie cu mari implicatii financiare. Doar o mica eroare va determina sa apelati la un specialist pentru rectificare.

BALANTA

Mintea va conduce mai mult spre realizarile spirituale. Va orientati mai mult spre biserica sau chiar spre lecturi religioase. In weekend consolidati o legatura emotionala si va umpleti zilele alaturi cei dragi, bineinteles, cu veselie. Cam asa decurge saptamana aceasta.

SCORPION

 Zelul si fantezia care va anima in aceste zile va fac sa mergeti mai departe. Cu toate acestea, ar trebui sa-i intelegeti si pe cei care nu pot tine pasul cu dumneavoastra si nici nu au acelasi nivel de entuziasm. La serviciu veniti cu idei novatoare si va aratati interesati de noi proiecte.

SAGETATOR

 Trebuie sa fiti prudenti in perioada imediat urmatoare si sa consultati experti inaintea luarii deciziilor importante. Se pare ca va ganditi doar la ce poate fi mai rau si nu sunteti capabili sa vedeti totul clar. Pentru a nu va confrunta cu probleme pe termen lung in finante, invatati sa cheltuiti cu prudenta!

CAPRICORN

 Suisurile si coborasurile emotionale va dau tarcoale si nu va lasa sa traiti in tihna. Parca tot ce va deranjeaza de o vreme nu ati vrut sa luati in seama, dar acum rabufniti. Daca nu actionati cu tact si diplomatie veti sfarsi aceasta saptamana prin a rani pe cineva drag.

VARSATOR

 Amintiti-va sa nu lasati greselile sa se strecoare in munca dumneavoastra. Doar asa nu veti da nimanui nicio sansa sa va critice. Sa fiti ambitiosi este bine, dar nu lasati sa va orbeasca dorinta de succes si de afirmare. Fiti un pic mai modesti si rezervati. Restul se rezolva de la sine.

PESTI

Va deranjeaza lipsa de comunicare a celor din jurul dumneavoastra. Parca va simtiti pierduti si dezorientati. Solutia este simpla: pastrati-va calmul si nu mai incercati sa-i judecati pe toti dupa aparente; ar fi mai bine sa va ocupati de cei care intr-adevar conteaza.

Adauga un comentariu

*