Jordan Belfort a.k.a Lupul de pe Wall Street povestește românilor despre succesul său

Jordab Belfort afis_com_presaA străbătut întreaga lume și a susținut conferințe care au ridicat sălile în picioare. A smuls ropote de aplauze și a motivat zeci de mii de oameni să reușească în afaceri. JORDAN BELFORT, cunoscut de toată lumea drept “Lupul de pe Wall Street”, se va afla în premieră în România la invitația Extreme Training, în data de 18 noiembrie, la Rin Grand Hotel din București, pentru a le dezvălui românilor cheia succesului său în afaceri, în cadrul celei mai așteptate conferințe de business din România.

Povestea sa de succes – admirată de unii și blamată de alții – a fost expusă de regizorul american Martin Scorsese într-un film de excepție, cu 5 nominalizări la Oscar, o nominalizare și un premiu la Globul de Aur și alte 4 nominalizări la Premiile BAFTA. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul “Lupul de pe Wall Street” spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A pornit de jos și a cunoscut o ascensiune amețitoare, însă lăcomia, succesul în exces și puterea pe care a dobândit-o, l-au transformat dintr-un broker cinstit, într-un infractor implicat în scandaluri de corupție și înșelăciune. Personajul, interpretat de celebrul actor Leonardo DiCaprio, ajunsese la începutul anilor 1990 să câștige un milion de dolari pe săptămână, printr-o firmă de brokeraj, Stratton Oakmont, care vindea oamenilor acțiuni nelistate pe piața bursieră. Firma sa a angajat peste 1000 de agenți de bursă și a avut creșteri de peste 1,5 miliarde de dolari, dar a atras repede atenția autorităților americane pentru numeroasele derapaje. Acesta a fost condamnat la 22 de luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de fraude legate de manipularea pieței de valori.

Luând lecții valoroase din greșelile pe care le-a făcut și din prețul plătit pentru ele, Jordan a reieșit în prim-plan ca un om puternic din spatele unui extraordinar business de succes cunoscut la nivel mondial. Astăzi, programul său, Straight Line Persuasion, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica. La ora actuală, Jordan Belfort este speaker și trainer, dedicându-și timpul pentru a-i învăța și pe alții cum să fie persuasivi, cum să vândă mai mult, cum pot obține mai mult de la viață și cum pot face ceea ce a făcut el în anii săi de glorie, dar într-un mod etic, pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesăbuite.

Ceea ce separă povestea lui Jordan de altele este onestitatea brutală cu care vorbește despre greșelile pe care le-a făcut în viața lui. Am petrecut mult timp cu el dar nimic nu se compară cu discursul său și abilitatea sa de a instrui și motiva tineri antreprenori. Jordan este un exemplu strălucit al puterii transformaționale ale ambiției și muncii asidue. Și din acest punct de vedere este un adevărat motivator”, afirmă actorul Leonardo DiCaprio despre noua față a personajului pe care l-a interpretat în filmul “Lupul de pe Wall Street”.

Pentru cei interesați să participe la conferința organizată de Extreme Training, înscrierile se pot face pe website-ul http://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/ și dacă ve-ți face rezervarea până pe 15 august beneficiați de un discount de 100 de euro folosind cuponul Belfort100 la înscriere. Invățați de la cel mai bun om de vânzări din lume.

 

Adauga un comentariu

*