Alain Delon, spitalizat şi operat în regim de urgenţă

1381409427alain delonActorul francez Alain Delon a fost spitalizat, duminică, din cauza unor dureri de spate foarte puternice şi a fost operat, luni, la Paris, informează leparisien.fr.

Informaţia a fost publicată în premieră de revista Ici Paris şi a fost apoi confirmată pentru Le Parisien de prietenii starului francez.

Duminică, actorul, în vârstă de 78 de ani, a telefonat din reşedinţa sa la serviciul de urgenţe al celui mai apropiat spital, întrucât nu mai putea să se mişte, fiind paralizat din cauza unei dureri de spate.

Alain Delon a fost internat de urgenţă în secţia de neurochirurgie a Spitalului Lariboisière din Paris. Medicii francezi au considerat că situaţia era gravă şi au decis să îl opereze pe actor.

Potrivit presei franceze, starul nu a fost externat până la ora publicării acestor informaţii.

În septembrie 2013, actorul francez a fost spitalizat din cauza unei artimii cardiace.

Născut pe 8 noiembrie 1935 la Sceaux, în apropiere de Paris, Alain Delon, o legendă a cinematografiei franceze şi europene, a jucat în peste 100 de filme într-o carieră de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule – „Rocco şi fraţii săi”, „Ghepardul”, „Laleaua neagră”, „Clanul sicilienilor” – sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a şaptea arte.

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*