Circula cu un permis de conducere fals

Poliţiştii Postului de Poliţie Negri au oprit în trafic pe raza comunei, un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii, condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul posedă un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, asupra căruia există suspiciuni că este fals.În cauză, permisul de conducere a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană fără permis şi uz de fals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poliţiştii Postului de Poliţie Negri au oprit în trafic, în noaptea de 28/29 iulie a.c., pe raza comunei, un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii, condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul posedă un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, asupra căruia există suspiciuni că este fals.

În cauză, permisul de conducere a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană fără permis şi uz de fals.

Adauga un comentariu

*