Horoscopul săptămânii 28 iulie – 3 august 2014

BERBEC
Sanatate : Daca in restul saptamanii n-ai motive sa te plangi, marti poti fi ceva mai letargic si simti ca-ti faci treaba cu un randament mai scazut decat in mod normal. Din astral primesti mesajul ca ar trebui s-o lasi mai moale in jurul acestei zile, sa eviti mediile stresante si sarcinile de serviciu extrem de complicate. Vei avea timp berechet sa recuperezi zilele urmatoare, deci relaxeaza-te!
Bani si cariera: Este posibil ca in preajma aceleiasi zile de marti sa ai impresia ca te invarti intr-un cerc vicios, ca nu reusesti sa te conectezi cu colegii de munca sau ca, pur si simplu, nu-ti iese nimic asa cum te-ai fi asteptat. Pe vineri, relatiile cu asociatii se tensioneaza, probabil din cauza faptului ca cineva isi depaseste atributiile. Pana duminica cel tarziu, incercati sa clarificati acest aspect sensibil!
Familie si cuplu : Inca din prima zi a saptamanii se incing spiritele pe plan intim. Desi, in prima faza, se anima viata de cuplu, pot iesi la iveala banuieli de infidelitate si acuzatii cel mai probabil nefondate mai tarziu. Balanta de forte din relatia sentimentala se cere reechilibrata pana la sfarsitul saptamanii, dar este important sa nu se ajunga la un conflict de proportii pana atunci. Fii rezonabil!

TAUR
Sanatate:  Chiar daca in marea parte a saptamanii acest capitol nu-ti rezerva surprize neplacute, se pare ca in apropierea zilei de vineri resimti mai puternic efectul programului haotic de munca, al schimbarilor care au intervenit la serviciu si poate chiar al unor deplasari obositoare intreprinse zilele trecute. Straduieste-te sa te adaptezi acestor decalaje si modificari in agenda zilnica!
Bani si cariera: Ultima zi lucratoare din saptamana se poate dovedi si cea mai dificila pentru tine. Se prea poate sa te pomenesti cu sarcini de lucru care nu fac obiectul contractului tau de munca ori diferentele de opinie dintre tine si colegi sunt mai evidente decat pana acum. Cert este ca atmosfera de la serviciu nu este cea mai linistita, dar trebuie sa-ti gasesti resursele de a duce ziua la bun sfarsit!
Familie si cuplu : Daca ai iesit cu cineva saptamana trecuta sau luni-marti, e posibil sa primesti semnale ambigue si nu-ti dai seama daca intalnirea a fost un succes sau nu. In relatia cu copiii, ai sentimente contradictorii vis-a-vis de unele decizii luate de curand. In jurul zilei de duminica, poate fi nevoie sa porti o discutie serioasa cu partenerul legata de starea relatiei voastre!

GEMENI
Sanatate: Excesele nu-ti fac deloc bine saptamana aceasta, dar mai ales in jurul zilei de duminica. Tine cont de faptul ca in aceasta categorie intra si schimbarile drastice de dieta sau exercitiile fizice prea dificile, mai ales daca nu ai dus un stil de viata activ pana in prezent. Este adevarat ca rezultatele vizibile te pot motiva mai mult ca orice, dar e important sa nu-ti afecteze sanatatea!
Bani si cariera: Atat tu, cat si colegii tai de munca sau coechipierii sunteti personalitati puternice si daca nu invatati sa lasati orgoliile deoparte si sa va concentrati pe ceea ce aveti de facut, aveti multe de pierdut. Asadar, pentru ca ziua de luni sa fie una productiva, invatati sa relationati cum trebuie. O urgenta de serviciu te poate aduce la birou sambata sau duminica aceasta, deci fii pregatit!
Familie si cuplu :Reapar in discutie vineri sau sambata subiecte sensibile pe care ati incercat, tu si persoana iubita, sa le evitati cat de mult s-a putut. Fie ca unul dintre voi se simte incorsetat in relatia de cuplu ori si-au facut loc in viata voastra disputele financiare, cert este ca va pot afecta planurile de weekend si buna dispozitie in general. Cu calm si rabdare puteti trece peste probleme!

RAC
Sanatate: In jurul zilei de marti este posibil sa preintampini probleme de concentrare sau sa te confrunti cu un deficit de atentie, motiv pentru care se cade sa eviti condusul pe distante lungi sau sa te urci la volan atunci cand te simti prea obosit. Prin urmare, foloseste mijlocul de transport in comun, ia un taxi sau roaga-l pe un coleg sa te lase acasa in drumul lui daca ai stat peste program la munca.
Bani si cariera: Inca de la debutul acestei saptamani, se simte ca o duci mai bine cu banii, dar inca nu este momentul sa cheltuiesti sume exorbitante pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic asa ca fii cumpatat pentru moment. Sarcinile de lucru care presupun atentie la detalii si multa migala s-ar putea sa-ti dea ceva batai de cap martea aceasta.
Familie si cuplu: Partenerul iti poate spulbera vinerea aceasta iluzia ca toate sunt la locul lor in familie si ca nu ai motive sa pui la indoiala armonia si linistea de acasa. Poti afla duminica faptul ca-l rod unele nemultumiri sau frustrari cu privire la viata voastra intima sau ca cei mici v-au ascuns ceva. Poate ca ar trebui sa va lamuriti ce anume asteptati unul de la celalalt pe acest plan!

LEU
Sanatate: Sansele sunt mari ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ vineri. Asadar, daca preconizai ca ziua de vineri va decurge lejer, poti fi luat cu asalt la munca si sa simti ca nu poti face fata asa cum ti-ai dori. Aduna-ti fortele cum poti mai bine si asigura-te ca-ti finalizezi treburile asa cum se cuvine pentru ca ai tot weekend-ul la dispozitie sa-ti reincarci bateriile!
Bani si cariera: Socotelile nu-ti prea ies nici marti, dar de data aceasta la propriu. Poate ar fi mai bine sa-ti faci bilantul bugetului personal intr-o alta zi, pentru ca exista riscul sa te incurci in cifre si sa te derutezi cu totul. Daca ti-ai propus sa platesti facturi sau rate in prima parte a saptamanii, pastreaza-le atent cotoarele. Propune-ti sa faci fata cu brio stresului care se intrevede vineri!
Familie si cuplu: Te simti ca pestele in apa inca de luni, dar cei dragi par sa-ti taie din elan, motiv pentru care incepe sa-ti dispara din entuziasm. Duminica te suprinde in compania celor dragi si-ti vine greu sa treci cu vederea anumite comentarii ironice sau priviri cu subinteles. Oricum ai da-o, se anunta schimbari in familie, dar depinde numai de tine ce atitudine adopti in ceea ce le priveste!

FECIOARA
Sanatate: Intr-un fel sau altul, poti simti in primele zile ale saptamanii ca se trece peste dorintele tale sau ca cineva nu tine cont deliberat de parerea ta intr-o anumita privinta, fapt care nu-ti da pace nicicum si care te deranjeaza peste masura. Indicat ar fi sa nu reactionezi impulsiv la un asemenea gest, dar totusi sa-ti faci opinia cunoscuta. Altfel, toate aceste ganduri risca sa te imbolnaveasca!
Bani si cariera: Te poate deranja mai mult decat de obicei lipsa prezentei de spirit a partenerilor de afaceri sau nehotararea colegilor de munca martea aceasta, dar straduieste-te sa nu te pierzi cu firea pentru ca-ti poti periclita gratuit relatiile de la serviciu. O obligatie familiala sau de alta natura te pune in pozitia de a cheltui ceva mai mult decat ti-ai propus vineri. Chiar si asa, nimic nu e ireparabil!
Familie si cuplu: Se prea poate sa ai de-a face cu aceeasi lipsa de perspectiva si certitudini in ceea ce-l priveste pe partenerul de viata. Cu toate acestea, puteti invata unul de la altul lectii importante. In timp ce persoana iubita iti preda faptul ca nu trebuie sa fii atat de critic cu tot ceea ce te inconjoara, tu-l poti ajuta sa-si puna ordine in ganduri. Trebuie doar sa vedeti partea plina a paharului!

BALANTA
Sanatate: In primele doua zile ale saptamanii se prea poate sa te simti usor slabit si lipsit de energie, deci n-ar strica sa te tii departe de eventualele surse de imbolnavire sau infectie. In caz contrar, e posibil ca sistemul tau imunitar sa clacheze si sa contractezi vreun virus care sa-ti dea planurile peste cap. Uneori este nevoie sa contribui si tu la starea ta de bine prin evitarea oricaror riscuri!
Bani si cariera: Lunea aceasta te poti avanta in proiecte ambitioase fara a tine seama de bugetul pe care-l ai la indemana, riscand sa faci investitii mult mai mari decat ti-ai propus. Inainte de a pune sume de bani insemnate la bataie, ia-ti masuri de precautie. Pe marti, nu lasa loc de erori sau interpretari la serviciu, iar in weekend, mai ales duminica, cauta sa mentii echilibrul pe plan financiar!
Familie si cuplu: S-ar putea sa afli pe pielea ta lunea aceasta semnificatia zicalei Frate, frate, da’ branza-i pe bani! In cazul in care un prieten iti cere sprijinul financiar ori tu esti cel care are nevoie de un imprumut, este vital sa existe un termen-limita. Se schimba macazul in familie in jurul zilei de vineri, fapt pentru care te simti usor descurajat si debusolat. Treptat, situatia va reveni la normal!

SCORPION
Sanatate: Te afli intr-o perioada a schimbarilor dintre cele mai diverse, iar aspectul exterior nu va fi nici el ocolit. In loc sa lasi natura sa-si faca de cap, preia tu initiativa si fa loc unei versiuni imbunatatite a propriei persoane. Schimba ceva in alimentatie, apuca-te de sport, intareste-ti mentalul prin autoanaliza si introspective. Lucreaza acolo unde esti deficitar si ia-i prin surprindere pe toti!
Bani si cariera: Poti avea tendinta de a submina autoritatea superiorilor saptamana aceasta si nu este exclus sa-ti atragi critici din cauza acestui comportament. Ideea este sa te gandesti de doua ori inainte de a spune ceva, mai ales pentru ca exista riscul ca ceea ce zici sa se intoarca impotriva ta atunci cand te astepti mai putin. Asadar, lucreaza la diplomatie si tact, cel putin lunea si martea aceasta!
Familie si cuplu: Daca in jurul zilei de marti viata ta sentimentala sau sociala pareau o nebuloasa, pana duminica se limpezeste perspectiva ta asupra acestor domenii ale vietii tale. Cu cat iti faci o idee mai clara despre ce anume astepti de la partener si ce-i poti oferi in schimb acestuia, cu atat relatia ta de cuplu va capata profunzimea pe care ti-o doresti. Trebuie doar sa preiei initiativa!

SAGETATOR
Sanatate :Felul in care faci fata stresului, presiunii sociale si framantarilor interioare iti influenteaza direct metabolismul si celelalte procese fiziologice. Daca treci frecvent prin episoade de constipatie sau diaree, probabil ca nu reusesti sa te eliberezi cu succes de energia negativa. In cazul in care te confrunti cu probleme de fertilitate, s-ar putea ca una dintre cauze sa fie de natura emotionala.
Bani si cariera: Este contraindicat ca viata ta personala sa se amestece cu cea profesionala, iar tocmai pentru ca exista posibilitatea ca aceste doua domenii de viata sa se intrepatrunda candva in apropierea zilei de marti, este vital sa intervii. Unele fluctuatii de ordin financiar care intervin vinerea aceasta s-ar putea sa afecteze bunul mers al unor proiecte sau planuri de viitor. Vezi ce-i de facut!
Familie si cuplu :In mod normal, nu esti o fire tematoare sau paranoica, dar, dintr-un motiv sau altul, saptamana aceasta, dar mai ales duminica, sufli si-n iaurt. Probabil te urmareste senzatia de remuscare pentru unele fapte din trecut sau teama ca o forta nevazuta ameninta armonia de care te bucuri acum. E bine sa fii prevazator, dar nu lasa frica sa te priveze de fericirea care te inconjoara!

CAPRICORN
Sanatate: Daca te indeletnicesti cu munca fizica martea aceasta ori manuiesti utilaje sau instrumente periculoase, fii cu bagare de seama. Poti fi destul de neindemanatic si impiedicat in cursul zilei, deci nu strica sa-ti iei masuri de siguranta si sa te concentrezi exclusiv pe ceea ce ai de facut. E mai bine sa ai in minte faptul ca paza buna trece primejdia rea decat s-o afli pe propria piele!
Bani si cariera: Daca esti implicat intr-un proiect colectiv sau ai demarat un plan de afaceri cu cineva, impartiti-va sarcinile in mod egal si contribuiti echitabil la bunul lor mers. Se pot strecura erori de comunicare marti, deci nu trage concluzii prea repede sau, in orice caz, nu inainte de a cere explicatii suplimentare. Pana duminica, se vor contura mai clar colaborarile in care esti angrenat.
Familie si cuplu :Se intrevad schimbari pe plan social incepand de luni cand descoperi ca unele prietenii pe care le credeai solide nu sunt asa cum ti-ai imaginat. In orice caz, iti dai seama in cine merita sa investesti cu adevarat. Daca pana acum nu ai triat persoanele care se afla in viata ta, acum este imperios necesar sa o faci. Nu merita sa-ti pierzi timpul si energia batand la usi inchise!

VARSATOR
Sanatate: Daca ai dificultati in a-ti gasi o oaza de liniste si armonie in toata agitatia care te inconjoara saptamana aceasta, se cade sa ti-o creezi singur. Cand simti ca lucrurile o iau razna in jurul tau, ia o pauza, fa exercitii de respiratie si imagineaza-ti ca problemele si-au gasit deja o rezolvare. In acest mod, nu numai ca atragi evenimente pozitive, ci reusesti sa privesti situatia obiectiv!
Bani si cariera: Nu este exclus sa te trezesti martea aceasta ca trebuie sa platesti intretinerea, telefonul, rata sau alte taxe, motiv pentru care te simti usor coplesit ori depasit de situatie. Asigura-te ca nu ai achitat in avans vreuna dintre aceste obligatii financiare si fii atent atunci cand ti se da restul. Cu putina atentie si organizare, vei reusi sa faci fata acestor responsabilitati mai mult decat onorabil!
Familie si cuplu:Este indicat ca in cadrul familiei tale sa nu cante nici cocosul si nici gaina, ci sa gasiti cumva solutia de a face un duet de exceptie. In caz contrar, nu veti avea parte decat de ciocniri repetate de orgolii care nu vor duce niciunde. In marea parte a acestei saptamani, te vei confrunta cu provocarea de a ajunge la un compromis satisfacator intre tine si persoana iubita. Mult succes!

PESTI
Sanatate: S-ar putea sa te afecteze emotional mai mult decat crezi unele evenimente sau conjuncturi la care esti martor, dar pe care nu le poti schimba sau stopa la timp. Desi nu te poti impotrivi lor, gaseste cea mai buna modalitate de a le transforma intr-un avantaj. In loc sa-ti faci procese de constiinta, mai bine faci ceva productiv si nu lasi lucrurile sa se deruleze la voia intamplarii. Implica-te!
Bani si cariera: Lunea aceasta ar fi indicat sa nu te incapatanezi sa folosesti tehnici de lucru depasite, dar pe care le stapanesti foarte bine in defavoarea altora care dau rezultate mai bune in cazul unei sarcini de serviciu de care te ocupi acum. De asemenea, e mai bine pentru tine sa-ti pui ordine in ganduri pana marti, mai ales daca te asteapta o sedinta sau o intrevedere cu asociatii ori cu clientii noi.
Familie si cuplu: In jurul zilei de marti, nu-ti va fi tocmai usor sa treci cu vederea diferentele de caracter dintre tine si partener. S-ar putea ca cel drag sa-ti critice felul de a fi boem, iar tu, pe de alta parte, sa simti ca ia in serios cele mai neinsemnate lucruri. Cauta sa intelegi faptul ca aceste particularitati n-ar trebui sa va instraineze unul de celalalt, ci sa va indemne sa va apreciati reciproc!

sursa: astrodex.ro

Adauga un comentariu

*