Cel mai nou trend in randul celebritatilor, tatuajele cu mesaje inspirationale!

Vedetele au o adevarata pasiune pentru tatuaje, iar citatele inspirationale sunt scrise, cu cerneala permenenta, la loc de cinste pe trupurile lor. De la Cara Delevingne sau Angelina Jolie si pana la Lindsay Lohan ori Rihanna, iata ce au ales vedetele sa-si tatueze.

cara delevigneIn urma cu o saptamana, supermodelul Cara Delevingne si-a prezentat, printr-o fotografie postata pe Instagram, noul tatuaj. Este vorba despre unul inedit, expresia „Breathe deep” (Respira adanc) scrisa cu alb.

 

tatoo 1lohan1Lindsay Lohan si-a facut un tatuaj alb pe incheietura mainii, care spune simplu: „Breathe” (Respira). De asemenea, pe antebratul artistei, scrie asa „Stars, all we ask for is our right to twinkle” (Stelelor, tot ceea ce cerem este dreptul nostru de a straluci).

 

Megan Foxmegan_fox_tattoo

Frumoasa actrita a ales sa-si tatueze pe spate o sintagma ce pare a fi inspirata de opera lui Shakespeare intitulata „King Lear”, si anume „We will laugh at gilded butterflies” (Vom rade la fluturii auriti).

 

Hilary Duff Pe glezna lui Hilary Duff se regaseste un tatuaj cu o expresie ce reprezinta si titlul unei celebre piese a legendarei trupe Beatles, „Let it be”.hilarry ankel

Rihannariahna tatoo

Rihanna si-a tatuat pe piept sintagma „Never a failure, always a lesson” (Niciodata un esec, intotdeauna o lectie). Interesant este faptul ca a ales sa-si scrie aceasta expresie invers, astfel incat sa o poata citi atunci cand se priveste in oglinda.

vict bekVictoria Beckham

Sotii Beckham au amandoi cate un tatuaj cu expresia „I am my beloved’s and my beloved is mine” (Eu sunt a iubitului meu si iubitul meu este al meu), scrisa in limba ebraica.

sursa:agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*