Diana Dumitrescu e indragostita din nou!

Actrita Diana Dumitrescu a trecut peste perioada de acomodare cu noul statut, de femeie singura, gasindu-si din nou dragostea.Diana-Dumitrescu-iubit

Daca in iunie declara ca inca incearca sa se obisnuiasca cu statutul de femeie divortata, „libera de sot si de iubit”, dupa divortul din 2009 si despartirea de actorul Dan Radulescu, in martie, in prezent Diana Dumitrescu are o relatie cu un barbat pe nume Victor.
După divorţul de producătorul Ducu Ion, Diana Dumitrescu înfloreşte! Are 30 de ani, dar nu e în criză, aşa cum sunt alte femei, ci e pe val. După ce s-a despărţit de actorul Dan Rădulescu, apoi de solistul Florin Ristei, Diana are un alt iubit tinerel.
Anul trecut, pe vremea asta, Diana Dumitrescu (30 de ani) şi-a găsit consolarea în braţele unui actor cu doi ani mai tânăr. Deşi a pus-o pe picioare după separarea de producătorul de la postul tv ACASĂ, Dan Rădulescu (28 de ani) n-a reuşit să stea mai mult de opt luni lângă fosta „Regină” din telenovelele româneşti. A urmat, potrivit gurilor rele, o idilă fulgerătoare cu Florin Ristei (26 de ani), solistul care pe vremuri cânta „Ea este Dana, colega mea”, iar anul trecut a câştigat „X-Factor”.

 

sursa: click.ro

Adauga un comentariu

*