Robert Downey Jr., pentru al doilea an consecutiv, actorul cu cele mai mari câștiguri de la Hollywood

Robert-Downey-Jr.-imagesRobert Downey Jr. este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv, cu câștiguri de 75 de milioane de dolari, conform Forbes, scrie luni variety.com.
Acest lucru este cu atât mai interesant cu cât Downey Jr a lansat doar un film în perioada iunie 2013 — iunie 2014, apreciază Entertainment Weekly. ‘Iron Man 3’ a fost principala sursă de venit pentru actor, pelicula având încasări de 1,2 miliarde de dolari la nivel mondial. Downey Jr. a mai jucat în ‘Chef’, al lui Jon Favreau, un film care nu a fost însă un hit de box-office.
Downey Jr. este urmat de Dwayne Johnson cu 52 milioane de dolari, care a jucat în ‘Hercules’ și ‘San Andreas’. Lista este continuată de Bradley Cooper, cu 46 de milioane, Leonardo Di Caprio cu 39 de milioane și Chris Hemsworth cu 37 de milioane.

Celebrul Tom Cruise, care conducea în 2012 topul Forbes al celor mai bine plătiți actori, nu se mai regăsește de această dată în clasament. În Top 10 îi mai regăsim pe Liam Neeson cu 36 de milioane de dolari, Ben Affleck și Christian Bale fiecare cu 35 de milioane de dolari, și Will Smith și Mark Walhberg cu câte 32 de milioane de dolari.
Forbes calculează veniturile actorilor în perioada iunie 2013 — iunie 2014 pe baza discuțiilor cu agenții actorilor, producătorii filmelor în care aceștia au jucat și alți oameni importanți din industrie.

www.agerpres.ro

Adauga un comentariu

*