Conducători auto care au picat testul cu etilotestul

etilotestLa data de 19.07.2014, în jurul orei 23:30, în localitatea Baraţi, polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză avea o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 20.07.2014, în jurul orei 00.00,  pe DC 199 din localitatea Măgura, polițiștii au dpistat un bărbat de 51 de ani, din Bacău, posesor al permisului de conducere eliberat de autotritățile italiene, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentrașie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde  i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 21.07.2014, la ora 01.30, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Căiuţi, a depistat un bărbat de 65 de ani, din comuna Căiuţi,  care conducea un autoturism pe D.J. 119F, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Adauga un comentariu

*