Eva Mendes, insarcinata in luna a saptea! Va avea un copil cu Ryan Gosling!

ryan-gosling-eva-mendes-467Actorii Eva Mendes şi Ryan Gosling, care au o relaţie din 2011, vor deveni părinţi pentru prima oară, actriţa fiind însărcinată în şapte luni, conform informaţiilor apărute în presa americană, citată de contactmusic.com.

Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi Ryan Gosling, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie din 2011, când s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines”, în regia lui Derek Cianfrance.

Se pare ca Eva si Ryan si-au dorit sa nu faca mare tam tam pe seama acestui eveniment din viata lor, iar acesta a fost motivul pentru care au evitat aparitiile publice impreuna in ultima perioada.

Primele zvonuri despre sarcina au aparut in primavara acestui an, dupa ce cativa curiosi au observat ca Eva Mendes a refuzat sa treaca prin body-scanner-ul de la aeroport, invocand atunci motivul ca este insarcinata. Ulterior, prezenta la Ellen Show, actrita a negat zvonurile spunand ca a refuzat sa treaca prin scanner de frica sa nu fie vazuta goala.

Sarcina Evei nu aduce cu sine si o casatorie, intrucat niciunul dintre cei doi nu pare pregatit pentru moment sa ajunga la Altar.

Adauga un comentariu

*