Al Bano si Romina Power concerteaza in premiera la Bucuresti!

albano-romina-power-buucresti1Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii – Project Events.

Ci Sarà”, “Libertà“, “Dialogo“, “Acqua di mare“, “Sharazan” si arhicunoscutul hit “Felicità” vor fi cantate de celebrul cuplu Al Bano si Romina Power, pe 5 noiembrie 2014 la Bucuresti! Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power” si va avea loc la Sala Palatului.

„Discutiile pentru acest proiect au inceput toamna trecuta si iata ca in cele din urma s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit, si da – vine si la Bucuresti! Pe 5 noiembrie visul unei generatii se va implini: „Felicita” va fi cantata live de Romina Power si Al Bano pe scena Salii Palatului” declara Sorin Sararu – Project Events.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013 avand loc la Moscova primele concerte ale acestora dupa impacare.

“Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna”, ar fi spus Romina Power, potrivit unei reviste din presa internationala. La randul sau, Al Bano a declarat: „Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala”.

Daca in urma cu doua luni – pe 7 mai 2014Al Bano concerta singur la Sala Palatului, in aceasta toamna – pe 5 noiembrie 2014Al Bano va avea un invitat nu doar special, ci extrem de special: pe insasi Romina Power! In noiembrie, Al Bano si Romina Power vor fi iar impreuna pe scena, uniti de muzica!

Fanii care nu vor sa piarda aceasta extraordinara premiera ar trebui sa stie ca biletele s-au pus deja in vanzare, in exclusivitate pe www.BILETOO.ro! Biletele se pot achizitiona si din punctele fizice: standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s),Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si MuzicaSala PalatuluiPalatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.

Adauga un comentariu

*