Belgia a învins Coreea de Sud, 1-0, fără să insiste şi a încheiat cu punctaj maxim

Origi a fost din nou decisiv: Vertonghen a adus victoria după un şut respins al atacantului de la Lille. Belgienii au jucat în inferioritate o repriză întreagă.
Liniştit după victoria in extremis cu Rusia, Wilmots şi-a menajat jucătorii în ultimul act al grupelor. „Diavolii roşii” s-au lipsit de opt dintre titulari, lucru insesizabil pînă la final. Mertens ratează din 6 metri prima ocazie a belgienilor (25), coreenii răspund rapid prin Ki, care îl pune la încercare pe Courtois (29). Punctul culminant vine cu un minut înainte de pauză. Defour ia „roşu” după atac violent cu talpa la Kim Shin.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Rişti şi pierzi
În debutul reprizei secunde, forţările asiaticilor îi oferă spaţii Belgiei şi Fellaini e faultat în careu pe un contraatac, dar arbitrul lasă jocul să continue. Coreea speră, construieşte, dar orice tentativă se opreşte în 20 de metri. Inevitabilul se petrece şi la un şut al lui Origi, Kim Seung respinge în faţă, de unde Vertonghen (foto) reia în plasă (78). Belgia merge în „optimi”, cu maximum de puncte!

Adauga un comentariu

*