Horoscopul saptamanii 2-8 iunie 2014

horoscop2BERBEC

Dragoste si prietenie – Este o perioada cu tensiuni in cuplu pentru nativii din Berbec, dar asta i se poate intampla oricui. Acorda atentie si timp relatiei tale, gaseste compromisuri, discuta. Daca esti celibatar, este putin probabil sa cunosti pe cineva, dar cine stie.

Serviciu si bani – S-ar putea sa ai o saptamana stresanta. Organizeaza-ti agenda, ca sa nu pierzi timpul si sa eviti sa faci ore suplimentare. Daca iti cauti serviciu, programeaza-ti, pe cat posibil, interviurile la inceputul saptamanii. Nu ai probleme cu banii.

Sanatate – Acorda atentie si sanatatii, nu mai face pe eroul. Profita de energia pe care ti-o da caldura soarelui si dormi sufucient.

TAUR

Dragoste si prietenie – Astrele spun ca s-a terminat cu singuratatea (desigur, daca asta vrei si tu). Ramai deci deschis inatalnirilor si oportunitatilor. Cei care sunt in cuplu descopera noi calitati impresionante ale partenerului, iar acest lucru este reciproc.

Serviciu si bani – La serviciu iei cele mai bune decizii din instinct, fara sa te gandesti prea mult. Iti gasesti cuvintele si atitudinea potrivita pentru a te impune. Daca iti cauti de lucru, joi sau vineri s-ar putea sa ai succes. Nu stai prost cu banii, dar nici prea bine.

Sanatate – Esti gurmand sapatamana asta, iar acest lucru ti-ar putea crea neplaceri. Atentie la ce mananci, incearca sa iti echilibrezi putin alimentatia, caci sistemul tau digestiv trebuie protejat, iar kilogramele risca sa se adune.

GEMENI

Dragoste si prietenie – Vineri este punctul culminant al saptamanii. Te-ai putea indragosti si ar putea fi punctul de plecare al unei povesti frumoase. In plus, pentru ca esti o fire foarte placuta si socilabila, cu siguranta iti vei face noi prieteni.

Serviciu si bani – Daca esti creativ, folosesti acest lucru pentru a-ti indeplini sarcinile de serviciu, dar si pentru a atenua conflictele si tensiunile. Mediul tau de lucru va fi astfel mult mai interesant. Astrele iti recomanda sa fii atent la bani si sa ii cheltui cu grija, sa nu cedezi chemarii vitrinelor.

Sanatate – Stresul de la serviciu iti afecteaza atat starea fizica, cat si pe cea psihica. Elimina cumva energia negativa si nu te lasa coplesit. Pentru asta, cel mai bun este sportul. Pune-te in miscare!

RAC

Dragoste si prietenie – Saptamana asta este posibil sa participi la un eveniment si sa intalnesti, in sfarsit, persoana la care visezi. Inutil sa mai spunem ca vei sfarsi saptamana plutind pe un norisor. Atentie, este posibil sa te inatlnesti cu cineva din trecutul tau, iar acest lucru te va face sa retraiesti aminitiri dureroase.

Serviciu si bani – Saptamana asta ai toate sansele sa iti schimbi serviciul sau sa demarezi un nou proiect. Este o perioada favorabila pentru cursuri de perfectionare. Controleaza-ti putin nerabdarea. Mercur si Venus vegheaza asupra finantelor tale si te impiedica sa faci cheltuieli nechibzuite.

Sanatate – Te simti si esti in forma. Nu ar trebui sa exagerezi cu suplimentele alimentare saptamana asta, nu are rost. Daca vrei sa te lasi de fumat, va fi mai usor ca niciodata.

LEU

Dragoste si prietenie – Marte te face sa fii pasional si plin de initiative in dragoste. Nu trebuie decat sa indraznesti. Ai un cerc de prieteni solidari, care te ajuta mult. Petrece deci timp cu prietenii, in special sambata si duminica.

Serviciu si bani – Nu te poti concentra si esti neatent la serviciu. Totusi, acasa simti ca poti muta muntii. Asa ca e timpul sa iti regasesti motivatia si la serviciu. Nu te lafai in bani, dar nici nu e catastrofa in portofelul tau.

Sanatate – Marte si Soarele iti aduc energie si buna dispozitie. Iesi mult, te culci tarziu, uneori prea tarziu. Incearca macar sa recuperezi la sfarsitul saptamanii.

FECIOARA

Dragoste si prietenie – Daca te simti neglijat si simti ca scartie ceva la tine in cuplu, poate ca a venit momentul sa te mai uiti si in alta parte. Puterea ta de seductie ar trebui sa puna pe jar cateva inimi. Asta daca partenerul tau nu se hotaraste sa iti acorde mai multa atentie.

Serviciu si bani – Mercur deschide calea tuturor proiectelor si ideilor tale. Vorbeste despre proiectele tale cu sefii si colegii, vor fi primite cu entuziasm. Pe plan financiar, Venus iti da o mana de ajutor si nu este exclusa o surpriza.

Sanatate – Oboseala si iar oboseala. Ai nevoie de odihna si relaxare. De ce n-ai incerca yoga sau Qi Gong?

BALANTA

Dragoste si prietenie – Esti o persoana fidela, atat in dragoste, cat si in prietenie. Dar iti place sa te razbuni cand esti ranit. Inceraca sa te calmezi putin, caci in primul rand pe tine te faci sa suferi. Incearca sa fii putin egoist in dragoste si sa iti asculti dorintele. Saptamana asta Marte te va ajuta sa te exprimi mai bine.

Serviciu si bani – Motivat si bine dispus, rezolvi munti de dosare si iti lasi sefii cu gura cascata. Totusi, nu fa prea mult, caci te supui unui stres insuportabil si inutil. Financiar, nu ai de ce sa iti faci griji. Reusesti sa iti administrezi bine banii saptamana asta.

Sanatate – Atentie la problemele de inima si de spate saptamana asta. Nu esti prea in forma. Ca sa iti revii, incerca sa mergi macar o data la piscina.

SCORPION

Dragoste si pritenie – Daca esti singur, fii flexibil si receptiv, ca sa nu treci pe langa o persoana interesanta. Daca esti intr-o relatie, vei avea o zi frumoasa si speciala saptamana asta. Nu mai face planuri si lasa-i relatiei tale un spatiu natural pentru a se dezvolta.

Serviciu si bani – Gratie lui Mercur si lui Venus, competentele tale in materie de comunicare stralucesc si excelezi in acest domeniu. Puterea de convingere este la apogeu, la fel ca si increderea in sine. Asa ca, daca nu ai job, s-ar putea sa ai succes la interviuri saptamana asta. Din punct de vedere financiar, nu o duci rau. Iti poti permite cateva mici placeri, caci stii sa economisesti si sa iti administrezi banii.

Sanatate – Esti prea stresat si obosit din cauza serviciului. Menajeaza-ti moralul si inima. Nu abuza de cafea sau de alte bauturi energizante, fa-ti timp de odihna.

SAGETATOR

Dragoste si prietenie – Probabil ca fostul tau partener isi musca degetele de ciuda ca te-a parasit. Te-ai schimbat mult, impresionezi. Esti gata sa intri intr-o noua relatie si nu lipsesc pretendentii. Farmecul tau este irezistibil.

Serviciu si bani – Ai progresat mult in materie de comunicare si ai reusiete importante la serviciu. Nu astepta prea mult de la ceilalti si nu cere prea mult nici de la tine. Las-o mai usor! Nu stai foarte bine cu banii. Iti poti permite, in mod exceptional cateva cumparaturi. Nu cheltui decat pentru ce ai neaparat nevoie.

Sanatate – Te simti bine, ai multa energie pozitiva si nu ai probleme speciale de sanatate. Este un moment bun ca sa incepi un regim de slabire sau pur si simplu sa iti schimbi modul de a manca.

CAPRICORN

Dragoste si prietenie – Luna iunie incepe bine pentru tine si astrele te rasfata in dragoste. Profita la maximum de zilele astea alaturi de jumatatea ta, care se va dovedi mai romantica decat de obicei. Daca esti singur, se anunta o saptamana bogata in intalniri amicale, care pot insa evolua.

Serviciu si bani – Mercur iti permite sa rezolvi, aparent fara efort, chiar si cele mai delicate sarcini si situatiile care pareau disperate. Atentie insa la invidia colegilor! Ai noroc la bani saptamana asta, deci n-ar strica sa pui un bilet la loto, nu se stie niciodata.

Sanatate – Nu e momentul sa te obosesti facand sport. Stai pe canapea si uita-te la un film sau citeste o carte, fara sa te simti vinovat. O sa treaca perioada asta si o sa ai mai multa energie.

VARSATOR

Dragoste si prietenie – Visai sa iti faci bagajele si sa pleci undeva cu partenerul tau. Profita de sfarsitul saptamanii. Daca nu poti pleca, planifica alte activitati impreuna. Te poti simti in vacanta si daca iesi undeva, in apropierea casei.

Serviciu si bani – Arata-i sefului tot ce stii sa faci: exprima-ti ideile, argumenteaza-le si arata si cum pot fi puse in practica. Ai farmec si putere de convingere. Nu cheltui inutil, nu e o perioada in care iti poti permite mare mare lucru.

Sanatate – Soarele si Marte iti dau energia necesara pentru a face fata stresului cotidian. Ai grija la inima, la tensiune si colesterol. Asta inseamna miscare si alimentatie echilibrata.

PESTI

Dragoste si prietenie – Ai nevoie sa vezi ca lucrurile merg in dragoste. Nu fi totusi prea exigent si daca apar conflicte gandeste-te la compromis inaite de a pleca trantind usa. Joi si vineri sunt cele mai potrivite zile pentru momentele romatice.

Serviciu si bani – Mercur, Venus si Neptun iti deschid oportunitati in cariera. Chiar daca, la inceput, nu te omorai cu munca, de acum inainte nu mai numeri orele suplimentare, ca sa ai sentimentul muncii bine facute. Stii sa faci economii si asta e bine, iti menajezi finantele.

Sanatate – Esti o sursa de energie si buna dispozitie pentru anturaj. Menajeaza-te putin si stabileste-ti prioritatile. Decat sa te risipesti in mii de directii, iti poti folosi energia pentru activitati care iti fac bine.

Adauga un comentariu

*