A sustras banii din cutia milei

Un tânăr de 23 de ani este cercetat pentru furt calificat în stare de reținere, după ce polițiștii au stabilit că acesta a pătruns prin efracție într-o biserică și a sustras banii din cutia milei.

Polițiștii din comuna Secuieni au fost sesizați de către preotul paroh de la o biserică din comună, cu privire la faptul în noaptea de 21/22 mai, o persoană necunoscută a sustras din cutia milei aproximativ 30 de lei.

Din cercetările efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că în noaptea respectivă în jurul orei 23.45, o persoană necunoscută a pătruns prin efracție în lăcasul de cult și a sustras din cutia milei o sumă de bani.

Ca urmare a investigațiilor efectuate polițiștii au depistat la scurt timp de la comiterea faptei un tânăr de 23 de ani, localnic, bănuit de comiterea faptei. Tînărul a fost condus la sediul unității de poliție, unde a recunoscut fapta comisă, precizând totdată că cei 30 de lei sustrași i-a cheltuit la un bar din comună. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat Prchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adauga un comentariu

*