Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

45-406x250La data de 24.05.2014, în jurul orei 18.30, poliţiştii buhuşeni au depistat pe strada Libertăţii un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din localiatate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Buhuşi unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

 

Pe DN 2, în interiorul localităţii Răcăciuni, poliţiştii rutieri au depistat în flagrant la data de 25 mai a.c., în jurul oreo 02.00, un tânăr de 23 de ani, din comuna Pânceşti, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală au depistat la data de 25 mai a.c., în jurul orei 22.30, pe raza comunei Letea Veche, o autoutilitară condusă de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Roşiori.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din cercetări a rezultat că acesta, în calitate de mecanic la o societate comercială din comuna Letea Veche, fără a solicita acordul proprietarului, a condus autoutilitara, cu intenţia de a se deplaseze pe raza comunei Săuceşti.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări faţă de tânărul în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană fără permis şi furt în scop de folosinţă.

 

Adauga un comentariu

*